Lisää web-alan tapahtumia syksyllä 2010

Perttu Tolvanen

Aiemmin julkaistuun “Web-alan tapahtumat syksyllä 2010” –juttuun tuli paljon täydennyksiä monia eri kanavia pitkin. Seuraavassa on listattu kaikki Vierityspalkille alkuperäisen jutun jälkeen ilmoitetut täydennykset:

Lisää tapahtumia voi edelleen ilmoittaa kommentteina tähän viestiin.

Aiheet: tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.