Junior Web Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Barabra

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 27.4.2024 Haku on päättynyt

Haemme innokasta Junior Web Developeria kehittymään WordPress-kehittäjän tehtäviin kokeneiden tiimiläisten ohjauksessa. Meillä Barabrassa työskentelee yhteensä 20 alan ammattilaista, jotka toteuttavat monipuolisia digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Toivomme, että sinulla on kiinnostusta WordPress-sivustojen toteutukseen ja haluat kehittää osaamistasi asiakasprojektien ohessa. Oletamme, että sinulla on jo hieman kokemusta WordPress-kehityksestä ja ohjelmointikielistä hallitset ainakin JavaScriptin ja PHP:n. Luonnollisesti odotamme myös, että hallitset HTML:n ja CSS:n.

Toteutamme räätälöityjä WordPress-verkkopalveluja, joten työssäsi keskityt pääosin niihin. Työssäsi osallistut myös verkkokauppaprojekteihin, kampanjasivustojen toteutuksiin omalla kampanja-alustallamme sekä markkinoinnin automaatio -projekteihin.

Työkulttuurimme on rento ja työtä toteutetaan moderneilla teknologioilla työlleen omistautuneiden työkavereiden kanssa. Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka haluaa oppia uutta ja on kiinnostunut työskentelystä WordPress-ympäristössä. Meillä Barabrassa on tasainen projektinkierto ja pääset osallistumaan erilaisiin tehtäviin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@barabra.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Junior Web Developer”. Lisätietoja tehtävästä saat Barabran COO Kimmo Rantalalta, kimmo.rantala@barabra.fi

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat myös perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, liikkuvan kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä reilut 50 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun