Online-tuottaja

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: DNA

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä)

Viim. hakupäivä: 28.4.2024 Haku on päättynyt

Etsimme DNA:n Kuluttajaliiketoiminnan Asiakkuuden hallinta ja online -yksikköön Online-tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta meillä voit työskennellä myös mutkattomasti etänä.

Tulet työskentelemään osana laitteiden kasvutiimiä, jonka tehtäviin kuuluu laitteiden online-myynnin kasvattaminen sekä laiteasiakkuuksien hoitomallien kehittäminen. Laitetiimin Online-tuottajana pääset ylläpitämään ja tuottamaan sisältöjä dna.fi-sivustolle ja asiakkuusmarkkinoinnin digitaalisiin kanaviin, osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin sekä optimoimaan asiakaspolkuja.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

– Verkkosivustojen sisältöjen suunnitteleminen ja tuottaminen
– Sisällöntuotanto asiakkuusmarkkinoinnin digitaalisiin kanaviin
– Web-analytiikan seuranta ja datan hyödyntäminen asiakaspolkujen optimoinnissa
– Kampanjoiden suunnittelu yhdessä oman tiimin, markkinoinnin ja valikoimatiimin kanssa

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä pääset työskentelemään kannustavaan, kehitysmyönteiseen ja dynaamiseen työyhteisöön osaksi kolmen asiantuntijan kasvutiimiä. Laitteiden kasvutiimissä kehitämme laitteiden online-myyntiä, verkkokaupan asiakaskokemusta ja rakennamme laiteasiakkuuksien hoitomalleja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, valikoimatiimin ja digikehityksen kanssa.

DNA:lla kaikki uudet työntekijät saavat kattavan ja perusteellisen perehdytyksen. Teemme kaikkemme, jotta tuntisit olosi tervetulleeksi.

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen.

Meillä voit työskennellä mutkattomasti ja joustavasti etänä siellä missä se sinulle parhaiten sopii!

Millaista uutta tiimiläistä me etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään sopiva koulutustausta sekä hyvä ymmärrys hakukoneoptimoinnista, online-analytiikan perusperiaatteista ja datan hyödyntämisestä osana ostopolkua. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta digitaalisten palveluiden ylläpidosta ja online-sisältöjen tuottamisesta. Katsomme eduksesi myös julkaisujärjestelmiin, sähköpostimarkkinointiin ja web-analytiikan työkaluihin liittyvän kokemuksen ja osaamisen.

Tärkeintä on, että sinulla on oma-aloitteinen, analyyttinen, toimeen tarttuva ja olet hyvä tekemään yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa. Osaamisen kehittäminen on meille kasvun ja menestymisen perusta, joten odotamme sinultakin halua ja kiinnostusta uuden oppimiseen.

Käytämme työkielinä sekä suomea että englantia, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvasti molemmilla kielillä.

Kiinnostuihan? Odotamme hakemustasi jo innolla!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun