Raportit, kirjat, gradut digimediasta vuonna 2010 – täydennyksiä listalle kaivataan!

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin Raportit ja lähteet –sivu listaa raportteja, kirjoja, graduja digitaalisen median aihepiiristä. Listalle otetaan suomeksi kirjoitettuja julkaisuja. Englanninkielisiä julkaisuja on kelpuutettu listalle muutamia tilanteissa joissa tutkimuksen kohde tai tarkastelukulma on ollut kotimainen.

Lisäksi julkaisun tulisi olla saatavilla ilmaiseksi verkosta tai julkaisu tulisi olla helposti ostettavissa esimerkiksi verkkokaupasta.

Vuoden 2010 lista on toistaiseksi vielä kovin lyhyt. Täydennyksiä kaivattaisiin kovasti. Etenkin raportteja ja opinnäytetöitä lienee julkaistu runsaasti, mutta nämä eivät ole vain vielä löytäneet tietänsä listalle. Esimerkiksi vuodelta 2009 on listalla pitkälti yli 50 julkaisua.

Tällä hetkellä (9.9.2010) listalla on seuraavat julkaisut vuodelta 2010:

2010 julkaistut kirjat ja raportit

Jos tiedät raportin, kirjan tai opinnäytetyön joka kuuluisi tälle listalle, niin kerro se kommenteissa tai palautelomakkeen avulla.