Raportit, kirjat, gradut digimediasta vuonna 2010 – täydennyksiä listalle kaivataan!

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ketterät menetelmät olivat pieni askel oikeaan suuntaan.

Vierityspalkin Raportit ja lähteet –sivu listaa raportteja, kirjoja, graduja digitaalisen median aihepiiristä. Listalle otetaan suomeksi kirjoitettuja julkaisuja. Englanninkielisiä julkaisuja on kelpuutettu listalle muutamia tilanteissa joissa tutkimuksen kohde tai tarkastelukulma on ollut kotimainen.

Lisäksi julkaisun tulisi olla saatavilla ilmaiseksi verkosta tai julkaisu tulisi olla helposti ostettavissa esimerkiksi verkkokaupasta.

Vuoden 2010 lista on toistaiseksi vielä kovin lyhyt. Täydennyksiä kaivattaisiin kovasti. Etenkin raportteja ja opinnäytetöitä lienee julkaistu runsaasti, mutta nämä eivät ole vain vielä löytäneet tietänsä listalle. Esimerkiksi vuodelta 2009 on listalla pitkälti yli 50 julkaisua.

Tällä hetkellä (9.9.2010) listalla on seuraavat julkaisut vuodelta 2010:

2010 julkaistut kirjat ja raportit

Jos tiedät raportin, kirjan tai opinnäytetyön joka kuuluisi tälle listalle, niin kerro se kommenteissa tai palautelomakkeen avulla.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

3 kommenttia on “Raportit, kirjat, gradut digimediasta vuonna 2010 – täydennyksiä listalle kaivataan!”

 1. Tässä yksi ylemmän AMK-tukinnon opinnäyte: https://publications.theseus.fi/handle/10024/12737 – Ahdistaako avoimuus? : wikin käyttö tutkimus- ja kehittämishankkeen viestinnässä, Milla Laasonen

 2. Tällainen on tulossa ihan piakkoin Lapin yliopistosta: informaatioteknologianfilosofia.fi

 3. Onnistuinpa kirjoittamaan oman nimeni väärin tuonne ekaan kommenttiin :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun