Konferenssi web-kehittämisestä ja digiliiketoiminnasta 6.2.2012 Helsingissä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Helmikuussa Helsingissä järjestetään uusi, kotimaisin voimin järjestetty web-alan seminaari. Konferenssin järjestää digitoimisto Revanssia Helsingistä. Revanssia onkin onnistunut houkuttelemaan melkoisen kattauksen puhujia Suomesta ja ulkomailta.

Puheenvuorot vaihtelevat digiliiketoiminnan vinkeistä aina web-kehittämisen teknisiin temppuihin. Täten ohjelma on aika laaja, mutta kahden kilpailevan trackin malli mahdollistaa sen, että jokainen löytää varmasti sopivaa ohjelmaa itselleen. Puhujina konferensissa on 14 alan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa, esimerkiksi Zipipopin toimitusjohtaja Helene Auramo, N2:sen strategi ja “YouTube-ilmiö” Riku Vassinen, Sopranon toiminnanjohtaja Taneli Tikka, sekä kansainväliset osaajat  Lea Verou, Vitaly Friedman sekä Symfony-frameworkin kehittäjä Fabien Potencier. Esimerkiksi Vitaly Friedman on tunnettu mm. Smashing Magazine -blogin perustajana. Smashing Magazine lienee tuttu jokaiselle kotimaisellekin web designerille (tai jos ei ole, niin nyt on hyvä hetki tutustua sivustoon).

Lisätietoja puheenvuoroista ja puheista löydät tapahtuman internet-sivuilta.

Yhden päivän seminaarin hinta on 300 euroa (sisältää alv.).

PS. Vierityspalkin lukijoille on tarjolla kaksi (2) ilmaislippua, jotka jaetaan kahdelle nopeimmalle tämän artikkelin kommentoijalle. Kommentoi mitä mieltä olet seminaarin ohjelmasta ja mikä kiinnostaisi sinua eniten seminaarissa. Jätä myös kommenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin pääset seminaariin ilmaiseksi. Lippu on henkilökohtainen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

8 kommenttia on “Konferenssi web-kehittämisestä ja digiliiketoiminnasta 6.2.2012 Helsingissä”

 1. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

 2. Timo Jäppinen

  Mielenkiintoinen paketti puhujia.

 3. Moikka! Toinen polku eli digiliiketoiminta houkuttaa ja kovasti. Ehkä eksyisi välillä myös toisen alan luennoille..

 4. Mielenkiintoista, toivottavasti saadaan seminaarissa aikaan kunnon keskustelut digiliiketoiminnan ja web-kehittämisen yhteisenä maalina.

 5. Mielenkiintoinen kokonaisuus ja hyvät luennoitsijat.

 6. Tämä on kyllä mielenkiintoinen tapahtuma kerrankin. Extrapojoja siitä että parissa kohtaa olisi vaikea valita menisikö bisneksen vaiko designin puolella :) Itseä kiinnostaisi Symphony2 – erot jne verrattuna itse käyttämään Cakeen.

 7. Tuleeko tästä mahdollisesti jotain materiaalia nettiin? Videota yms.?

 8. Internetyhtiö Revanssia

  Pande, emme valitettavasti pysty tuottamaan tapahtumasta kuin kuvia, sekä meidän blogista tulevaisuudessa löytyvät artikkelin. Lisäksi kannattaa seurata tapahtuman Twitteriä (@DDayConf). Päivitämme sitä tapahtuman aikana. Parhaan kokemuksen saat kuitenkin saapumalla suoraan paikan päälle.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun