Taneli Tikka Dopplr:n palvelukseen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Taneli Tikka siirtyy liikematkailijoille suunnattua sosiaalista verkostoa kehittävän Dopplr:n* palvelukseen yhtiön operatiiviseksi johtajaksi. Aikaisemmin Tikka toimi toimitusjohtajana IRC-Galleriaa kehittäneessä Dynamoid Oy:ssä, josta hän lähti melko pian sen jälkeen, kun Sulake oli ostanut Dynamoidin.

Dopplr on sosiaalinen verkosto, joka on kohdennettu paljon kansainvälisesti matkustaville ihmisille. Palvelu antaa käyttäjälle mahdollisuuden kertoa valituille henkilöille, missä kaupungeissa hän tulee olemaan ja milloin. Samalla Dopplr näyttää missä hänen ystävänsä ja kollegansa matkustavat nyt ja tulevaisuudessa.

“Pääsen uudessa työssäni hyödyntämään osaamistani ja taustaa sosiaalisesta mediasta Dopplr:n kasvattamiseksi. Asia mistä olen eritoten innoissani Dopplr:n kohdalla on sen poikkeuksellisen kovatasoinen kansainvälinen tiimi. Mukana on niin hyvin menestyneiden tunnettujen nettipalveluiden vetäjiä ja perustajia että parempaa tiimiä olisi vaikeaa enää toivoa”, hehkuttaa Tikka yhtiön tiedotteessa.

Englantilainen Guardian-sanomalehti listasi Dopplr:n hiljattain kymmenen kiinnostavimman internet-tulokkaan joukkoon.

Aiemmin tänään Helsingin Sanomat uutisoi Tikan siirtyneen mediayhtiö Muxlimin* osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi. “Operatiivisessa toiminnassa olen mukana vain Dopplr:n puolella, eli se tulee viemään pääosan ajastani”, tarkentaa Tikka Vierityspalkki.fi:lle. Espoossa päämajaansa pitävä Muxlim hallinnoi kymmentä muslimeille suunnattua nettipalvelua.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun