Taneli Tikka Dopplr:n palvelukseen

asmunder

Taneli Tikka siirtyy liikematkailijoille suunnattua sosiaalista verkostoa kehittävän Dopplr:n palvelukseen yhtiön operatiiviseksi johtajaksi. Aikaisemmin Tikka toimi toimitusjohtajana IRC-Galleriaa kehittäneessä Dynamoid Oy:ssä, josta hän lähti melko pian sen jälkeen, kun Sulake oli ostanut Dynamoidin.

Dopplr on sosiaalinen verkosto, joka on kohdennettu paljon kansainvälisesti matkustaville ihmisille. Palvelu antaa käyttäjälle mahdollisuuden kertoa valituille henkilöille, missä kaupungeissa hän tulee olemaan ja milloin. Samalla Dopplr näyttää missä hänen ystävänsä ja kollegansa matkustavat nyt ja tulevaisuudessa.

“Pääsen uudessa työssäni hyödyntämään osaamistani ja taustaa sosiaalisesta mediasta Dopplr:n kasvattamiseksi. Asia mistä olen eritoten innoissani Dopplr:n kohdalla on sen poikkeuksellisen kovatasoinen kansainvälinen tiimi. Mukana on niin hyvin menestyneiden tunnettujen nettipalveluiden vetäjiä ja perustajia että parempaa tiimiä olisi vaikeaa enää toivoa”, hehkuttaa Tikka yhtiön tiedotteessa.

Englantilainen Guardian-sanomalehti listasi Dopplr:n hiljattain kymmenen kiinnostavimman internet-tulokkaan joukkoon.

Aiemmin tänään Helsingin Sanomat uutisoi Tikan siirtyneen mediayhtiö Muxlimin osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi. “Operatiivisessa toiminnassa olen mukana vain Dopplr:n puolella, eli se tulee viemään pääosan ajastani”, tarkentaa Tikka Vierityspalkki.fi:lle. Espoossa päämajaansa pitävä Muxlim hallinnoi kymmentä muslimeille suunnattua nettipalvelua.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.