Web-alan tapahtumat syksyllä 2013

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Alkavana syksynä on runsaasti seminaareja ja tapahtumia web-alan ammattilaisille. Syyskuun puolivälissä tapahtumia on lähes ruuhkaksi asti, kun Sisältöstrategiaseminaari CS Forum 2013, Mainostajien Liiton Digin mitalla -seminaari ja User Experience Summit Finland 2013 järjestetään samojen kolmen päivän aikana.

Suurin osa tapahtumista sijoittuu Helsinkiin, mutta MindTrek 2013 järjestetään Tampereella lokakuun alussa. Tapahtumien lippujen hinnat vaihtelevat parin sadan ja puolentoista tuhannen euron välillä. Yksi maksutonkin tapahtuma joukosta löytyy: Exove järjestää kaikille avoimen WordPress Cafén Helsingissä tiistaina 10.9.2013.

 • WordPress Café Helsingissä 10.9.2013. Tilaisuus on tarkoitettu WordPress-käyttäjien ja -kehittäjien verkostoitumiseen.
 • Sisältöstrategiaseminaari CS Forum 2013 Helsingissä 11.-13.9.2013. Maailmanlaajuisesti suurimmassa sisältöstrategiaseminaarissa suomalaiset ja kansainväliset sisältöjen huippuosaajat jakavat kokemuksiaan tuloksellisista tavoista hyödyntää sisältöjä liiketoimintansa tukena. Keskiviikko on valinnainen workshop-päivä, torstai ja perjantai varsinaisia konferenssipäiviä.
 • Digin mitalla -seminaari Helsingissä 12.9.2013. Seminaari on tarkoitettu kaikille markkinoinnin ja -myynnin päättäjille, jotka haluavat syventää osaamistaan digitaalisen liiketoiminnan mittaamisessa ja tuloksellisessa verkkoliiketoiminnassa.
 • User Experience Summit Finland 2013 Helsingissä 13.9.2013. Yhden päivän tapahtuma tuo yhteen kolme brändäyksen kovaa nimeä key note -puhujiksi.
 • eCommunication & UX Summit! 2013 Helsingissä 17.-18.9.2013. Tapahtuman kolmessa ohjelmalinjassa käsitellään mobiilin ja intranetin uusimpia mahdollisuuksia ja ratkaisuja, Sharepointin hyötyjä tiedonjakamisessa sekä hyvän käyttökokemuksen luomista.
 • MindTrek 2013 Tampereella 1.-3.10.2013. Kansainvälinen MindTrek keskittyy teknologian, tiedon ja median tulevaisuuteen.
 • Reaktor Design Day Helsingissä 3.10.2013. Design-konferenssi, jonne odotetaan yleisöä Suomen lisäksi myös muista Pohjoismaista ja Keski-Euroopasta.
 • Reaktor Dev Day Helsingissä 4.10.2013. Konferenssi koodaajilta koodaajille, jonne odotetaan yleisöä Keski-Euroopasta asti.
 • Sähköisen palvelukanavan suunnittelu ja ostaminen -koulutus Helsingissä 14.-15.10.2013 pureutuu erityiskysymyksiin joihin etenkin isoissa verkkopalvelu-uudistuksissa törmätään
 • Slush Helsingissä 13.-14.11.2013. Kuudetta kertaa järjestettävä Slush lukeutuu Euroopan merkittävimpiin kasvuyritystapahtumiin. Tänä vuonna tapahtuma tekee uuden Aasian aluevaltauksen.
 • SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat Helsingissä 19.-20.11. Kuudetta kertaa järjestettävä seminaari kertoo kaunistelematta niin hyvää, pahaa kuin rumaakin SharePoint-toteutuksiin liittyen.

Tiedätkö seminaarin tai tapahtuman joka ei ollut listalla? Käy ilmoittamassa se Vierityspalkin ”Tapahtumat” -osioon! Osio kokoaa yhteen kotimaisen web-kentän seminaarit, koulutukset ja alan firmojen aamiaistilaisuudet. Palstalle voi kuka tahansa ilmoittaa uuden tapahtuman.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun