Junior Digital Communications Coordinator

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Aalto-yliopisto

Paikkakunta: Espoo

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 28.4.2024 Haku on päättynyt

Etsimme osaajaa Junior Digital Communications Coordinator -rooliin osallistumaan aktiivisesti Aalto.fi-sivuston kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Sen lisäksi, että aalto.fi on ulkoinen verkkosivustomme, se on sekä opiskelijoiden että henkilökunnan intranet ja palvelee vuosittain noin 2 miljoonaa käyttäjää. Se on enemmän kuin pelkkä verkkosivusto, ja se on täynnä tehokkaita työkaluja ja ominaisuuksia, jotka integroituvat useisiin taustalla oleviin järjestelmiin, mukaan lukien Aallon oma tekoälyavustajamme.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde toukokuusta 2024 maaliskuuhun 2025.

Tehtäväsi ja tavoitteesi

Tässä roolissa työskentelet monilla eri alueilla, kuten teknisen tuen antamisessa sisällöntuottajillemme, sisällön löydettävyyden parantamisessa sivustollamme, sekä uusien ominaisuuksien testaamisessa ja validoinnissa. Osallistut myös editoriyhteisömme kehittämiseen auttamalla editorien tapaamisten ja koulutustilaisuuksien järjestämisessä.

Kuulostaa paljolta, mutta saat paljon tukea tiimimme kokeneilta asiantuntijoilta, jotka auttavat sinua tutustumaan työkaluihimme ja prosesseihimme, joten tämä on loistava tilaisuus oppia ja saada käytännön kokemusta.

Verkostosi ja tiimisi

Olet osa digitaalisen kokemuksen ja analytiikan tiimiä Aallon laajemmassa viestintätiimissä. Digitaalisen kokemuksen tiimi johtaa digitaalisia kehitys- ja suunnitteluprosesseja erilaisille digitaalisille kosketuspisteille luottaen vahvasti dataan ja käyttäjäpalautteeseen päätöksenteon ja toiminnan ohjaamisessa.

Vaikka meillä kaikilla on omat vastuualueemme, työskentelemme hyvin aktiivisesti yhdessä ideoidaksemme ratkaisuja ja hyödyntääksemme kaikkia taitoja ja kykyjä, joita meillä tiimistä löytyy. Olemme motivoituneita ja hyödynnämme parhaalla mahdollisella tavalla ketteriä työskentelytapoja tehokkuuden maksimoimiseksi.

Nykyisten tiimin jäsenten lisäksi rekrytoimme myös Junior DX-suunnittelijaa, jonka kanssa tulet työskentelemään tiiviisti.

Kokemuksesi ja tavoitteesi

– Sen, mitä sinulta uupuu työkokemuksesta, korvaat oppimalla nopeasti uusien työkalujen ja järjestelmien käytön ja innolla auttaa muita menestymään. Ystäväsi ja perheesi kääntyvät sinun puoleesi, kun heidän tekniset laitteensa tai ohjelmistonsa eivät toimi, koska he tietävät, että teet kaikkesi saadaksesi ne taas toimimaan.
– Aiempi kokemus verkkosivuston sisällön muokkaamisesta tai jopa hallinnoinnista on eduksi, varsinkin jos olet työskennellyt Drupalin kanssa aiemmin.
– Olet motivoitunut, proaktiivinen ja olet ylpeä siitä, että voit auttaa muita ja saada asioita tehdyksi.
– Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada paljon käytännön kokemusta työskentelemällä erittäin laajan ja monipuolisen digitaalisen palvelun kehittämisessä. Huolehdimme siitä, että saat haasteita ja mahdollisuuden kokeilla uusia asioita, mutta varmistamme aina, ettet jää yksin kohtaamiesi esteiden kanssa.

– Inspiroivan ja inklusiivisen ympäristön, jossa olemme ylpeitä yhteisömme työstä kestävän tulevaisuuden puolesta.
– Työkulttuurin, jossa otetaan kaikki mukaan, ja jota ohjaavat Aalto-yliopiston arvot: vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö
– Merkityksellisen roolin, jossa toimit yhteistyössä laajan ammattilaisten joukon kanssa.
– Mahdollisuuden vaikuttaa. Olemme ylpeitä tavoitteestamme luoda kestävää tulevaisuutta. Innoitamme huomisen muutoksentekijöitä ja uudistamme yhteiskuntaa tutkimukseen perustuvalla tiedolla, luovuudella ja yrittäjämäisellä ajattelutavalla.
– Muut edut ja etuudet on lueteltu aalto.fi-sivustolla.

Työpaikka sijaitsee Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä, ja työajat ovat joustavat.

Oletko valmis hakemaan?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si englanniksi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28. huhtikuuta klikkaamalla Hae nyt -linkkiä verkkosivuillamme.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä Robert Salvéniin, Head of Digital Experience, (robert.salven@aalto.fi, +35850 537 9400). Hän on tavoitettavissa puhelimitse pe 19.4. 10-11.30 ja ke 24.4. 13-14.

Kun haet, jaa meille seuraavat hakemusmateriaalit:
– Hakemuskirje
– Ansioluettelo

Jos olet Aalto-yliopiston työntekijä, jätäthän hakemuksen sisäisen henkilöstöjärjestelmä Workdayn kautta (Internal Jobs/Sisäiset työpaikat).

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun todennäköisesti jo hakuaikana. Kuulet meistä viimeistään viikolla 19. Pyrimme läpinäkyvään ja tasapuoliseen rekrytointiprosessiin, joten voit halutessasi pyytää meiltä palautetta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun