Web-alan tapahtumat loppuvuonna 2012

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Loppuvuodesta 2012 on luvassa vielä monenlaisia koulutuksia ja seminaareja web-ammattilaisille. Parhaillaan on esimerkiksi Helsingissä käynnissä loppuunmyyty Slush-seminaari joka kokoaa yhteen myös web-alan startuppeja ja sijoittajia. Tässä poimintoja varsin vilkkaasta loppuvuoden seminaari- ja koulutustarjonnasta.

Tiedätkö seminaarin tai tapahtuman joka ei ollut listalla? Käy ilmoittamassa se Vierityspalkin ”Tapahtumat” -osioon! Tänä vuonna ilmestynyt uusi osio kokoaa yhteen kotimaisen web-kentän seminaarit, koulutukset ja alan firmojen aamiaistilaisuudet. Palstalle voi kuka tahansa ilmoittaa uuden tapahtuman.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Web-alan tapahtumat loppuvuonna 2012

 1. Kiitos vinkistä, kävinpä lisäämässä Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian tilaisuuden listaan.

  Sosiaalisen median seminaarisarja: Uudet toimintatavat, johtaminen ja kilpailukyky
  Perjantaina 30.11.2012 Helsingissä (200€) & verkkovälitteisesti Lahdessa (100€).

  Ilmoittautumisaika meni jo, mutta tämän hetkinen tieto on, että mukaan pääsee vielä.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun