EPiServer-toimistot Suomessa -selvitys käynnistyy!

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Drupal-toimistoihin keväällä tehty katsaus osoittautui erittäin suosituksi aiheeksi. Suosittu katsaus jopa herätti EPiServer-toimistojen edustajat kyselemään milloin kohteeksi saataisiin EPiServer-firmat. Ovathan Drupal ja EPiServer toisilleen hyvin tyypilliset kilpakumppanit. Nyt tähän ehdotukseen tartutaan, ja laitetaan EPiServer-toimistoja järjestykseen.

episerver-viking-2015

>> Hakemuslomake EPiServer-toimistojen katsaukseen

Selvitys on käynnissä 30.9.2015 asti, ja loppuvuodesta raportoidaan sitten tuloksia. Tavoitteena on auttaa ostajia helpommin löytämään itselleen parhaiten sopivat kandidaatit.

EPiServer-markkina ei tosin ole samalla tavalla “varjoissa” kuin Drupal-kenttä. Tästä pitää huolen EPiServer Finland, eli maatoimisto, jossa tällä hetkellä työskentelee kolme henkilöä. Kaikki sertifioidut EPiServer-kumppanit löytyvät myös EPiServerin sivustolta, ja osa kumppaneista on jopa listannut referenssejä sivustolle. Premium-tasolla ovat tällä hetkellä virallisessa listauksessa CGI, Creuna, HiQ, KnowIt, Sininen Meteoriitti, Solita, Tieto ja Tietotalo.

Premium-listan ulkopuolella olevilta tekijöiltä löytyy myös hyviä referenssejä, mutta ei aivan samanlaista määrää sertifioituja kehittäjiä tai erikoistumishalua yksittäiseen teknologiaan.

Kumppaneiden tiimien koko ja referenssien laajuus vaihtelevat kuitenkin myös premium-tasolla varsin paljon. Osa on myös keskittynyt kovin erilaisiin projekteihin kuin toiset. Microsoft-kentälle tyypillisesti osa on vahvasti teknisesti orientoituneita toteuttajia, eikä vahvaa design-lähestymistä löydy läheskään kaikilta. Näitä vivahteita ei virallinen kumppanilistaus kerro.

Tässä katsauksessa onkin tarkoitus keskittyä nostamaan esiin eri kumppaneiden vahvuusalueita ja erityiskokemusta.

EPiServeriä kun käytetään kovin monenlaisiin tarkoituksiin. Esimerkiksi isot pörssiyhtiöt saattavat käyttää alustaa viestinnällisiin sivustoihin, markkinoinnilliseen verkkopalveluihin, verkkokauppaan, markkinoinnin kampanjasivustoihin ja jopa intranetteihin. Osa asiakkaista käyttää jopa useita eri kumppaneita tämän kaiken toteutukseen.

Vastauksien määräaika on syyskuun 30. päivä. Tulokset tullaan julkaisemaan loppuvuodesta blogissa. Jos siis työskentelet EPiServer-verkkopalveluita toteuttavassa yrityksessä, tai tunnet tahoja joiden kannattaisi osallistua selvitykseen, niin välitä viestiä.

>> Hakemuslomake EPiServer-toimistojen katsaukseen

PS. Kuvitus: Kuvittaja Pirita Tolvanen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun