EPiServer kasvattaa kumppaniverkostoaan Suomessa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Valun Findkit-hakukone uskoo tuovansa lisää laskutusta digitoimistoille.

Ruotsalainen julkaisujärjestelmätoimittaja EPiServer on saanut kerättyä kumppaniverkostoonsa uusia jäseniä Suomessa*. Uusia jäseniä ovat mm. ActiveArk*, Deasign*, IDBBN, Mainostoimisto VWD*, Dialogi*, Softdog, Constant Software*. Aiemmin tunnettuja EPiServer-integraattoreita ovat mm. Logica*, Avenla, Tietotalo, Koodiavain*, Tietokoura*. Näiden lisäksi EPiServer-osaamistaan mainostaa ainakin Cybercom NSD Oy*,

EPiServerin tulosta Suomeen on kirjoitettu aiemminkin Vierityspalkissa. Viime aikoina on myös julkaistu isoja kotimaisia verkkopalveluita joiden alustana on ollut EPiServer. Näistä esimerkkejä ovat mm. Fazer.fi ja Kesko.fi. Aiemmin tunnettuja referenssisivustoja ovat mm. Suunnon verkkopalvelut* ja Orion.fi.

EPiServer on markkina-asemaltaan erittäin vahva julkaisujärjestelmätuote esimerkiksi Ruotsissa ja muissa skandinaavisissa maissa. Suomessa tuote on selkeästi vahvistamassa asemaansa tilanteissa joissa asiakasorganisaatio haluaa nimenomaan web-julkaisujärjestelmän ison verkkopalvelukokonaisuuden hallintaan. EPiServerin hintaluokka on myös hyvin kilpailukykyinen, koska lisenssihinnat esimerkiksi SharePoint 2007:n internet-lisensseihin verrattuna ovat olleet olennaisesti edullisempia. Esimerkiksi Tietokoura ilmoittaa hinnastossaan* EPiServerin lisenssihintojen alkavan 13 000 eurosta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai sisällön muututtua olennaisesti.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun