EPiServer kasvattaa kumppaniverkostoaan Suomessa

Perttu Tolvanen

Ruotsalainen julkaisujärjestelmätoimittaja EPiServer on saanut kerättyä kumppaniverkostoonsa uusia jäseniä Suomessa. Uusia jäseniä ovat mm. ActiveArk, Deasign, IDBBN, Mainostoimisto VWD, Dialogi, Softdog, Constant Software. Aiemmin tunnettuja EPiServer-integraattoreita ovat mm. Logica, Avenla, Tietotalo, Koodiavain, Tietokoura. Näiden lisäksi EPiServer-osaamistaan mainostaa ainakin Cybercom NSD Oy,

EPiServerin tulosta Suomeen on kirjoitettu aiemminkin Vierityspalkissa. Viime aikoina on myös julkaistu isoja kotimaisia verkkopalveluita joiden alustana on ollut EPiServer. Näistä esimerkkejä ovat mm. Fazer.fi ja Kesko.fi. Aiemmin tunnettuja referenssisivustoja ovat mm. Suunnon verkkopalvelut ja Orion.fi.

EPiServer on markkina-asemaltaan erittäin vahva julkaisujärjestelmätuote esimerkiksi Ruotsissa ja muissa skandinaavisissa maissa. Suomessa tuote on selkeästi vahvistamassa asemaansa tilanteissa joissa asiakasorganisaatio haluaa nimenomaan web-julkaisujärjestelmän ison verkkopalvelukokonaisuuden hallintaan. EPiServerin hintaluokka on myös hyvin kilpailukykyinen, koska lisenssihinnat esimerkiksi SharePoint 2007:n internet-lisensseihin verrattuna ovat olleet olennaisesti edullisempia. Esimerkiksi Tietokoura ilmoittaa hinnastossaan EPiServerin lisenssihintojen alkavan 13 000 eurosta.

Aiheet: julkaisujärjestelmät

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.