EPiServer kasvattaa kumppaniverkostoaan Suomessa

Perttu Tolvanen

Ruotsalainen julkaisujärjestelmätoimittaja EPiServer on saanut kerättyä kumppaniverkostoonsa uusia jäseniä Suomessa*. Uusia jäseniä ovat mm. ActiveArk*, Deasign*, IDBBN, Mainostoimisto VWD*, Dialogi*, Softdog, Constant Software*. Aiemmin tunnettuja EPiServer-integraattoreita ovat mm. Logica*, Avenla, Tietotalo, Koodiavain*, Tietokoura*. Näiden lisäksi EPiServer-osaamistaan mainostaa ainakin Cybercom NSD Oy*,

EPiServerin tulosta Suomeen on kirjoitettu aiemminkin Vierityspalkissa. Viime aikoina on myös julkaistu isoja kotimaisia verkkopalveluita joiden alustana on ollut EPiServer. Näistä esimerkkejä ovat mm. Fazer.fi ja Kesko.fi. Aiemmin tunnettuja referenssisivustoja ovat mm. Suunnon verkkopalvelut* ja Orion.fi.

EPiServer on markkina-asemaltaan erittäin vahva julkaisujärjestelmätuote esimerkiksi Ruotsissa ja muissa skandinaavisissa maissa. Suomessa tuote on selkeästi vahvistamassa asemaansa tilanteissa joissa asiakasorganisaatio haluaa nimenomaan web-julkaisujärjestelmän ison verkkopalvelukokonaisuuden hallintaan. EPiServerin hintaluokka on myös hyvin kilpailukykyinen, koska lisenssihinnat esimerkiksi SharePoint 2007:n internet-lisensseihin verrattuna ovat olleet olennaisesti edullisempia. Esimerkiksi Tietokoura ilmoittaa hinnastossaan* EPiServerin lisenssihintojen alkavan 13 000 eurosta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai sisällön muututtua olennaisesti.)

Aiheet: Julkaisujärjestelmät, Webin teknologiat

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.