Web-alan kotimaiset tapahtumat nyt yhdessä paikassa selattavissa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Vierityspalkin vuoden 2012 uudistus on saanut toisen merkittävän etapin. Blogin uusi visuaalinen ilme on saanut kaverikseen täysin uuden “Tapahtumat” -osion. Päänavigaatiosta löytyvä uusi osio kokoaa yhteen kotimaisen web-kentän seminaarit, koulutukset ja alan firmojen aamiaistilaisuudet.

Palsta toimii tutulla periaatteella, eli kuka tahansa voi ilmoittaa uuden tapahtuman osioon mukaan. Lomakkeella pyydetään muutamia perustietoja tapahtumasta, mutta tavoitteena on ollut tehdä asiasta mahdollisimman yksinkertaista. Toimitus varaa myös tutusti oikeuden poistaa, muokata ja täydentää ilmoitettujen tapahtumien tietoja.

Näin syntyy yksi paikka joka listaa kaikki kotimaisia web-ammattilaisia mahdollisesti kiinnostavat koulutukset, seminaarit ja erilaiset kissanristiäiset. Mikäli tapahtuma siis vain liittyy web-alaan, niin sen voi ilmoittaa palstalle.

>> Ilmoita uusi web-alan tapahtuma

Nyt palstalta löytyy jo kymmeniä koulutuksia ja seminaareja, joita on tarjolla loppuvuoden aikana. Myös ulkomaisia seminaareja ja tapahtumia on mahdollisuus palstalle ilmoittaa jos tapahtumaan on menossa kotimaista porukkaa tai esiintyjissä on kotimaisia asiantuntijoita. Näin palsta toimisi myös “shoppailulistana” web-ammattilaisten lisäkouluttautumiseen ja seminaarireissuihin.

>> Selaa tapahtumat-osiota.

Palstan selailun, lomakkeiden ja moderointitoimintojen teknisestä toteutuksesta krediitit menevät WordPress-toteutuksiin erikoistuneelle H1:selle, ja erityisesti Aki Björklundille.

Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita!

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

3 kommenttia on “Web-alan kotimaiset tapahtumat nyt yhdessä paikassa selattavissa”

 1. Huippu juttu! Oikein tarpeellinen palsta. Onkohan tapahtumia mahdollista seurata RSS-syötteen avulla?

 2. Kyllä. Niin tapahtumien kuin muidenkin Vierityspalkin palstojen syötteet on asianmukaisesti HTML:ssä linkitettyinä. Tarjoamalla palstan osoitetta syötelukijalle pitäisi sen osata tarjota oikeaa syötettä.

  Suora syötteen osoite on https://vierityspalkki.fi/tapahtumat/feed/

 3. Kiitos neuvoista. Suoralla syötteen osoitteella sain toimimaan.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun