Web-alan kotimaiset tapahtumat nyt yhdessä paikassa selattavissa

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin vuoden 2012 uudistus on saanut toisen merkittävän etapin. Blogin uusi visuaalinen ilme on saanut kaverikseen täysin uuden “Tapahtumat” -osion. Päänavigaatiosta löytyvä uusi osio kokoaa yhteen kotimaisen web-kentän seminaarit, koulutukset ja alan firmojen aamiaistilaisuudet.

Palsta toimii tutulla periaatteella, eli kuka tahansa voi ilmoittaa uuden tapahtuman osioon mukaan. Lomakkeella pyydetään muutamia perustietoja tapahtumasta, mutta tavoitteena on ollut tehdä asiasta mahdollisimman yksinkertaista. Toimitus varaa myös tutusti oikeuden poistaa, muokata ja täydentää ilmoitettujen tapahtumien tietoja.

Näin syntyy yksi paikka joka listaa kaikki kotimaisia web-ammattilaisia mahdollisesti kiinnostavat koulutukset, seminaarit ja erilaiset kissanristiäiset. Mikäli tapahtuma siis vain liittyy web-alaan, niin sen voi ilmoittaa palstalle.

>> Ilmoita uusi web-alan tapahtuma

Nyt palstalta löytyy jo kymmeniä koulutuksia ja seminaareja, joita on tarjolla loppuvuoden aikana. Myös ulkomaisia seminaareja ja tapahtumia on mahdollisuus palstalle ilmoittaa jos tapahtumaan on menossa kotimaista porukkaa tai esiintyjissä on kotimaisia asiantuntijoita. Näin palsta toimisi myös “shoppailulistana” web-ammattilaisten lisäkouluttautumiseen ja seminaarireissuihin.

>> Selaa tapahtumat-osiota.

Palstan selailun, lomakkeiden ja moderointitoimintojen teknisestä toteutuksesta krediitit menevät WordPress-toteutuksiin erikoistuneelle H1:selle, ja erityisesti Aki Björklundille.

Kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita!

Aiheet: Tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Sari Atkins says:

    Huippu juttu! Oikein tarpeellinen palsta. Onkohan tapahtumia mahdollista seurata RSS-syötteen avulla?

  2. Sari Atkins says:

    Kiitos neuvoista. Suoralla syötteen osoitteella sain toimimaan.