Uutuus: Web-alan koulutukset -palsta

Perttu Tolvanen

Vierityspalkissa on nyt uutena osiona “Koulutukset”-palsta. Palsta koostaa yhteen paikkaan web-alan ammattilaisille tarjottavia koulutuksia. Palsta toimii samalla periaatteella kuin Avoimet työpaikat -palstakin. Ilmoittaminen on täysin ilmaista ja onnistuu kätevästi lomakkeen avulla. Koulutuksen tietoja pääsee muokkaamaan myöhemmin samalta koneelta, jolta ilmoituksen on alunperin jättänyt.

Uusia koulutuksia voi myös seurata Twitter-tilin @WebKoulutus -kautta. Ota palsta seurantaan, niin pysyt mukana kotimaisessa koulutustarjonnassa.

web-koulutus-twitterissa-2014-03-23

>> Web-alan koulutukset Twitterissä

Palstalla julkaistaan koulutuksia joiden aihepiiri on verkkoviestintä, verkkomarkkinointi tai web-kehityksen osa-alueet. Esimerkiksi puhtaasti ohjelmointitekniikoihin keskittyneitä koulutuksia ei palstalla julkaista. Täten eniten hyötyä uudesta palstasta saanevat viestinnällisistä asioista kiinnostuneet henkilöt. Esimerkiksi sosiaalista mediaa käsitteleviä koulutuksia onkin palstalla jo nyt runsaasti.

Palstan yhtenä tarkoituksena on myös helpottaa alan toimistojen itsenäisen koulutustarjonnan toteutusta. Esimerkiksi monet sosiaalisen median konsulttitalot tarjoavat koulutuksia, mutta näiden löydettävyys asiakkaiden näkökulmasta voi olla haasteellista. Nyt Vierityspalkin uusi palsta pyrkii helpottamaan yksittäisten koulutusten markkinointia.

>> Ilmoita uusi koulutus palstalle

Aiheet: Tapahtumat, Uudet julkaisut, Vierityspalkki

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Milla Rosenholm says:

    Koulutuksen perustietolaatikkoon ilmoituksen alussa voisi lisätä myös koulutuksen järjestäjän tiedot, nimi nyt ainakin tuntuisi oleelliselta!

  2. Perttu Tolvanen says:

    Kiitos kommentista Milla! Otetaan listalle tuon lisäys. Nyt kun sanot, niin tosiaan hyvin monelta ilmoittajalta on jäänyt tuo tieto kokonaan pois kuvauksestakin.