Verkkokauppa-ihmiset huomio: 20.8.2015 on kyselyiden deadline

Perttu Tolvanen

Vierityspalkki kartoittaa Suomen verkkokauppa-alaa kyselyllä, jossa haetaan verkkokauppojen tekijöitä – siis firmoja, jotka ovat tehneet laadukkaita verkkokauppoja asiakkailleen. Tämän kyselyn deadline on 20.8.2015. Erittäin laaja kirjo alan firmoja, jättiläisistä pieniin toimistoihin, on jo mukana, mutta vielä ehtii mukaan. >> Vastaa kyselyyn

Toinen käynnissä oleva kysely on North Patrolin ja Verkkoteollisuus Ry:n kysely verkkokauppojen pyörittäjille. Aiheena on verkkokauppojen johtaminen ja kehittäminen, eli kaikki se mikä tapahtuu kulissien takana, mutta ratkaisee pitkälti menestyksen. Kyselyn analysoidut tulokset tulevat kaikkien vastaajien käyttöön, joten jos vastaat verkkokaupasta, niin nyt on hyvä tilaisuus benchmarkata omaa tekemistä muihin. Tämänkin kyselyn deadline on 20.8.2015. >> Vastaa kyselyyn

Vinkki verkkokauppoja tekeville firmoille: Myös tässä jälkimmäisessä kyselyssä kysytään käytetystä verkkokauppa-alustasta sekä kumppanista, joten tätäkin kautta on näkyvyyttä tarjolla. Kannattaa siis ehkä vinkata kyselystä asiakkaille!

Syksyllä Vierityspalkissa on tiedossa näiden kummankin kyselyn tulosten raportointia. Odotettavissa siis verkkokauppapainotteinen syksy!

Aiheet: Tapahtumat

Tagit: , , , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.