WordPress ja isot sivustot -seminaari tulee syyskuussa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 10 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Onko WordPressistä isojen sivustojen julkaisujärjestelmäksi? Tämän kysymyksen ympärille on nyt järjestetty ilmainen aamupalaseminaari.

Seminaarissa kysymystä käsitellään viiden case-esimerkin kautta sekä paneelikeskustelussa. Seminaari on suunnattu asiakasorganisaatioiden edustajille. Jos sinulla on siis verkkosivustouudistus tulossa, ja WordPress mietityttää yhtenä vaihtoehtona, nyt on täydellinen tilaisuus tulla ottamaan asiasta selvää.

Wordpress_ja_isot_sivustot_seminaari_01

Seminaari pidetään tiistaina 16.9.2014 Helsingissä, Korjaamolla klo 9.15-11.30. Tämän noin kahden tunnin aikana tehdään katsaus Suomen julkaisujärjestelmämarkkinaan, WordPressin markkinakehityksen tilanteeseen sekä tutustutaan viiteen isoon sivustoon, jotka on toteutettu WordPressillä.

>> Haluan seminaariin

Jos aihe kolahtaa, niin laita hakemus tulemaan, vahvistus tulee vuorokauden sisällä.

Hakemuspohjainen ilmoittautuminen on käytössä, koska aihe on ajankohtainen monelle asiakkaalle sekä alan toimistolle. Nyt halutaan kuitenkin antaa etusija asiakkaille. Paikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Tilaa on yli 60:lle henkilölle Korjaamon Kulmasalissa, joten mukaan mahtuu muutama alan toimistossakin työskentelevä asiantuntija – jos perustelut ovat riittävän hyvät.

Seminaarin järjestää Vierityspalkki.fi-blogi yhteistyössä Byroon, Exoven, Franticin, H1:sen ja Solid Anglen kanssa.

Seminaarin tarkka ohjelma:

Puheenjohtajana toimii Perttu Tolvanen (Vierityspalkki.fi / North Patrol).

klo 8.45-9.15 on tarjolla aamupalaa

klo 9.15-9.30 WordPress ja kotimainen julkaisujärjestelmämarkkina / Perttu Tolvanen, North Patrol

klo 9.30-10.50 Viisi CASE-esitystä:

Kaikista esiteltävistä sivustoista avataan sivuston toiminnallisuuksia, projektin kulkua ja kokoa sekä ylläpidon käytänteitä. Tarkoitus on antaa yleisölle esimerkkejä siitä, millaista esiteltäviä sivustoja on hallita WordPressillä. Mikä on helppoa? Mikä on vaikeata?

10.50-10.55 tauko

10.55-11.30 Q&A-paneeli: yhteisessä käsittelyssä WordPressille vaikeat osa-alueet ja niiden mahdolliset ratkaisut, esim. monikielisyys, mediahallinta, tietoturva, isot hierarkiset sivustot, omat piensovellukset, laajennettavuus

Paneelin vetäjä: Perttu Tolvanen
Paneelin asiantuntijat:

11.30 Seminaari päättyy

>> Haluan seminaariin

WordPress-seminaarin ajankohtaisuus juuri nyt liittyy moneen asiaan. Maailmanlaajuisesti WordPressin markkinaosuus on kasvanut tasaisesti. Voi jopa sanoa, että WordPress on ottamassa jonkinlaista ‘de facto’ -asemaa pienten ja keskisuurien verkkosivustojen alustana maailmanlaajuisesti. Samalla WordPressiä hyödyntävien digitoimistojen määrä on kasvanut, ja yhä useampi on myös ottanut WordPressin tärkeimmäksi julkaisujärjestelmätuotteekseen.

WordPressin soveltuvuus isompien sivustojen alustaksi on parantunut tasaisesti viime vuosina. Asiakkaiden silmissä aiempi sympaattinen blogialusta on alkanut tuntumaan yhä kiinnostavammalta vaihtoehdolta, eikä vähiten sen kustannustehokkuuden takia. WordPress-projektit ovat vielä toistaiseksi kertaluokkaa edullisempia kuin esim. Drupal-, Liferay- tai EPiServer-projektit.

Hintalappujen mahdollinen kasvaminen ja WordPressin kehittyminen yhä isompien sivustojen vaatimusten suuntaan ovat kuitenkin vielä kysymysmerkkejä. Varmaa on vain, että moni asiakas haluaisi nähdä WordPressin kehittyvän, ja samalla moni digitoimisto haluaisi päästä tekemään isompia projekteja.

Nämä ovat esimerkkejä asioista, joihin haetaan vastauksia seminaarissa. Hakemuslomakkeella myös osallistujat voivat ehdottaa aiheita seminaarin paneelin käsittelyyn, joten jos jokin asia askarruttaa, kerro se meille!

>> Hakemuslomake seminaariin

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “WordPress ja isot sivustot -seminaari tulee syyskuussa”

 1. Yli 40 ihmistä varmistanut paikkansa seminaarissa ensimmäisen päivän aikana. Jonotuslistalla myös aikamoinen ruuhka, koska aiheesta kiinnostuneita alan toimistojen edustajia myös runsaasti.

  Jos olet siis tekemässä/suunnittelemassa isoa verkkosivustouudistusta ja WordPress askarruttaa, niin hakemusta sisään. Asiakkaat ovat prioriteetissä tällä viikolla vielä kärjessä. Ensi viikolla jos on vapaita paikkoja vielä, niin jonotuslistalta pääsee sisään parhailla perusteluilla.

 2. Tällä hetkellä yli 60 ihmistä varmistanut paikkansa, ja jonkin verran lisäpaikkoja on myös saatu semmaan. Lisäpaikat ovat nyt ensisijaisesti asiakasorganisaatioiden edustajille. Parhaiten perusteltuja hakemuksia alan firmoista on myös hyväksytty seminaariin mukaan.

  Jos on projektia edessä, tai hyviä perusteluja löytyy, niin kannattaa heittää hakemusta. Hyvillä hakemuksilla menee nyt vikat paikat jakoon.

 3. Tilannetietoa: Semma on käytännössä täynnä, mutta muutamien lisäpaikkojen mahdollisuutta selvitellään, joten jos on projektia edessä, niin kannattaa heittää silti hakemusta, muutama saattaa vielä päästä mukaan.

 4. Otto Kekäläinen

  Harmi että huomasin tämän tilaisuuden vasta jälkikäteen, olisi ollut mielenkiintoista keskustella muiden WP-ammattilaisten kanssa palvelinoptimoinnista. Meillä Seravo Oy:ssä sitä kun on harrastettu poikkeuksellisen paljon kuluneen vuoden aikana.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun