WordPress-firmat Suomessa – ilmiantakaa itsenne!

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 10 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Julkaisujärjestelmät hallitsevat, Javascript-sovelluskehykset nousussa.

WordPress on yleistynyt Suomessa viime vuosina nopeasti ja monet isotkin sivustot ovat löytäneet järjestelmän hyödyt. WordPressiin avoimesti erikoistuneita firmoja ei kuitenkaan ole kovin paljon tässä maassa.

Todellisuudessa WordPressillä sivustoja takovat useat kymmenet firmat, elleivät jopa sadat toimistot, jos mainostoimistotkin lasketaan mukaan. Nyt Vierityspalkin kunnianhimoisena tavoitteena on tehdä katsaus tähän kirjavaan toimistokenttään.

Wordpress_kuvitus_sininen

Katsaus WordPress-firmoihin Suomessa julkaistaan Vierityspalkissa lokakuun lopussa. Sitä ennen on kaikilla WordPressiä tekevillä firmoilla mahdollisuus kertoa itsestään ja ilmoittautua mukaan katsaukseen.

>> Ilmoittautumislomake WordPress-firmojen katsaukseen

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään tietoja tehdyistä WordPress-projekteista, asiantuntijoista sekä WordPressin merkityksestä yrityksen liiketoiminnalle kokonaisuutena. Mitä tarkemmin ja laajemmin omaa toimintaa jaksaa kuvata, niin sitä paremmin varmistaa pääsyn koosteartikkeliin.

Myös yksittäiset freelancerit saavat ilmoittautua mukaan. Jos oman osaamisen laadun onnistuu todistamaan, niin muutamallakin tehdyllä projektilla saattaa päästä mukaan katsaukseen.

Erityisesti tässä kuitenkin haetaan niitä yrityksiä Suomesta jotka ovat tehneet WordPressillä töitä jo pidempään – ja ovat todistaneet pystyvänsä tekemään WordPressillä laadukkaita verkkopalveluita, projektista toiseen. Jos siis edustat tällaista yritystä, niin pidä huoli, että lomake lähtee palautukseen ennen 16.10.2013 määräaikaa.

Ilmoittautuneisiin firmoihin saatetaan ottaa yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Katsauksen tarkoituksena ei ole tehdä arviota siitä ketkä ovat Suomen kovimmat tai ahkerimmat WordPress-firmat, vaan ensisijaisesti saada kokonaiskuva markkinasta ja listata aktiivisimmat toimijat Suomessa.

Agenda on yksinkertainen: helpottaa asiakkaiden työtä sopivan kumppanin löytämisessä.

Tämä on tarkoituksena. Kaikki mukaan!

Perttu Tolvanen

Kirjoittaja on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol Oy on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita valmistelemaan verkkopalveluhankkeita ja valitsemaan sopivimmat kumppanit ja teknologiat.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

21 kommenttia on “WordPress-firmat Suomessa – ilmiantakaa itsenne!”

 1. WordPress Multisite, Verkkoportaalit, WP-plugarit, lokalisointi, kehitys jne.

  Esim sivut: http://rakennusliitto.fi/

 2. Koska näistä WP-firmoista saadaan yhteenveto?

 3. Tulossa on. Yli 50 tuli ilmoittautunutta, joten niissä on ollut pureskeltavaa. Siksi aikataulu viivästynyt.

 4. WordPressiin saisi kyllä löytyä Suomesta huomattavasti enemmän osaamista ja toivottavasti saatte hyvän kokoelman kasaan. Itse jonkin verran olen WP:n kanssa tapellut ja kokeillut myös ulkomaisia WP-palveluntarjoajia.

  Ongelmia on ollut varsinkin kieliasetusten kanssa, joten suomalaiselle osaamiselle lienee kysyntää vaikka markkinat ovatkin pienet.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun