Vaikuttaminen verkossa –seminaari 1.6.2010, livenä verkossa ja myöhemmin tallenteena katsottavissa

Perttu Tolvanen

Eduskunnassa pidettävä verkkodemokratiaseminaari täyttyi ennakkoilmoittautumisilla nopeasti. Seminaari on kuitenkin katsottavissa myös livenä verkossa ja tallenne jää katsottavaksi verkkoon. Live-lähetyksessä on kommentointimahdollisuus ja tilaisuuden puheenjohtaja Jyrki Kasvi tulee nostamaan puheenaiheita seminaariin myös verkkokeskustelusta. Taustakanavana tullaan lisäksi käyttämään seminaarille perustettua kanavaa Qaikussa.

Puhujina seminaarissa on mm. Tuija Brax, Mika Mannermaa, Eppie Eloranta, Sari Aalto-Matturi, Ari Tammi, Kristiina Luukkonen. Seminaarin ohjelmakuvaus on seuraava:

“Verkkodemokratian kehittämistä ajetaan niin Suomessa kuin EU:ssa monissa projekteissa. Olennaista on kuitenkin huomata, että verkkodemokratia on vain väline, joka tukee ja tehostaa demokratiaa. Teknisiä ratkaisuja tärkeämpää onkin hallintokulttuurin muutos: tietoa tarjotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja valmistelun läpinäkyvyyttä parannetaan. Toteuttamalla asennemuutos hyödyntäen verkon mahdollisuuksia, voidaan vahvistaa demokratiaa ja palauttaa kansalaisten kiinnostuksen päätöksentekoon.”

Verkkolähetys alkaa klo 15.30 tiistaina 1.6.2010 osoitteessa www.eduskunta.fi/verkkodemokratia. Samasta osoitteesta löytyy tallenne seminaarista myöhemmin.

Aiheet: Tapahtumat

Tagit: , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.