Vaikuttaminen verkossa –seminaari 1.6.2010, livenä verkossa ja myöhemmin tallenteena katsottavissa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Eduskunnassa pidettävä verkkodemokratiaseminaari täyttyi ennakkoilmoittautumisilla nopeasti*. Seminaari on kuitenkin katsottavissa myös livenä verkossa ja tallenne jää katsottavaksi verkkoon. Live-lähetyksessä on kommentointimahdollisuus ja tilaisuuden puheenjohtaja Jyrki Kasvi* tulee nostamaan puheenaiheita seminaariin myös verkkokeskustelusta. Taustakanavana tullaan lisäksi käyttämään seminaarille perustettua kanavaa Qaikussa*.

Puhujina seminaarissa on mm. Tuija Brax, Mika Mannermaa, Eppie Eloranta, Sari Aalto-Matturi, Ari Tammi, Kristiina Luukkonen. Seminaarin ohjelmakuvaus on seuraava:

“Verkkodemokratian kehittämistä ajetaan niin Suomessa kuin EU:ssa monissa projekteissa. Olennaista on kuitenkin huomata, että verkkodemokratia on vain väline, joka tukee ja tehostaa demokratiaa. Teknisiä ratkaisuja tärkeämpää onkin hallintokulttuurin muutos: tietoa tarjotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja valmistelun läpinäkyvyyttä parannetaan. Toteuttamalla asennemuutos hyödyntäen verkon mahdollisuuksia, voidaan vahvistaa demokratiaa ja palauttaa kansalaisten kiinnostuksen päätöksentekoon.”

Verkkolähetys alkaa klo 15.30 tiistaina 1.6.2010 osoitteessa www.eduskunta.fi/verkkodemokratia*. Samasta osoitteesta löytyy tallenne seminaarista myöhemmin.

(*toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun