Kotisivukone hyrrää pian kunnallisvaalisivujen alla

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Valun Findkit-hakukone uskoo tuovansa lisää laskutusta digitoimistoille.

Kotisivukone.fi julkisti tänään yhteistyösopimukset Keskustan, SDP:n ja Kristillisdemokraattien kanssa. Kotisivukone hyrrää pian useamman ehdokkaan sivujen alla. Palvelun avulla yksittäiset kuntavaaliehdokkaat ja paikallisyhdistykset voivat toteuttaa omat kotisivut ilman ohjelmointitaitoja. Kotisivukoneen tarjoamassa kotisivupaketissa turvataan puolueen visuaalisen ilmeen mukaiset ulkoasut.

Kymmenien tuhansien ehdokkaiden joukossa on monentasoisia tietokoneen käyttäjiä, joten sivujen käyttöönoton ja ylläpidon helppous ovat avainasemassa, Kotisivukoneen toimitusjohtaja Mikko Nurminen sanoo.

Keväällä 2006 lanseeratulla Kotisivukoneella on tällä hetkellä useita tuhansia maksavia asiakkaita. Kotisivukone tarjoaa räätälöitäviä paketteja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Tärkein kohderyhmänä ovat yrittäjät, mutta yksityishenkilöitä on Nurmisen mukaan asiakkaista jo puolet. Vierailluimmat sivustot ovat urheiluseurojen, salibandy- ja jalkapalloseurojen, omia sivustoja. Kaikkiaan Kotisivukoneen päällä toimivissa palveluissa kertyy puolesta miljoonasta miljoonaan sivulatausta päivässä.

Yritys on ollut kannattava alusta asti. Tänä vuonna liikevaihto tulee olemaan noin miljoona euroa, sanoo Nurminen. Kahden perustajan, Nurmisen ja Antti Ala-Ilkan tiimistä on tulorahoituksella kasvettu seitsemän hengen yritykseksi. Riskirahoitusta saatetaan kuitenkin lähteä hakemaan kansainvälistymistä varten, Nurminen kertoo Tuhat sanaa – podcastin haastattelussa.

 • Lataa/kuuntele Kotisivukoneen toimitusjohtajan haastattelu : MP3 kesto: 32min koko: 15Mt* (Haastattelu: Tuhat sanaa – podcast*)
 • Keskustelussa mainittu Vuodatus.netin Tuomas Rinnan haastattelu: Tuomas Rinta ryhtyy kehittämään Vuodatus.netiä kokopäiväisesti*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Kotisivukone hyrrää pian kunnallisvaalisivujen alla”

 1. […] lokakuu 2008 PerttuT Vierityspalkissa aiemmin uutisoitiin useiden isojen puolueiden päätymisestä Kotisivukoneen käyttäjiksi. Kotisivukoneella tehtyyn kunnallisvaaliehdokkaan vaalisivustoon onkin voinut törmätä nyt monen […]

 2. […] Kotisivukone hyrrää pian kunnallisvaalisivujen alla (12.8.2008) / Tuija Aalto […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun