Parhaat tweetit web-alalla joulukuussa 2012

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin Twitter-tilin keskeisiä poimintoja joulukuussa 2012. Linkkivinkkejä parhaisiin blogiartikkeleihin, presentaatioihin, työpaikkoihin ja tapahtumiin.

Toimituksen huomautus: Edellä olevaan kysymykseen ei tullut yhtään vastausta, mutta sitäkin enemmän ilmaantui samaa aihetta ihmetteleviä tahoja. Ehkä kukaan ei todellakaan tiedä miksi sitä tehdään, mutta silti moni “asiantuntijakin” tekee sitä kun kerran muutkin sitä tekevät.

Seuraa Vierityspalkin Twitter-tiliä.

Aiheet: Sosiaalinen media, Twitter

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Jorma P. says:

    Mikä on web-ala? Onko se vähän niinku uusmedia-ala? Tai digiala?

  2. Someco says:

    Minna meiltä Somecosta teki myös katsauksen, miltä vuosi 2013 vaikuttaa sosiaalisen median asiantuntijan silmin. Tästä pääset lukemaan juttua: http://someco.fi/blogi/2012/12/10/markkinoijan-vuosi-2013.html

    Tärkein pointti taitaa olla tuo ennustus Twitterin käytön kasvusta. Twitterissä kun viestit välittyvät paremmin seuraajille ja hauissa aiheista kiinnostuneille verrattuna esimerkiksi Facebookiin, jossa keskustelu on mahdollista pääosin ennestään tuttujen kanssa.