Parhaat tweetit web-alalla joulukuussa 2012

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Vierityspalkin Twitter-tilin keskeisiä poimintoja joulukuussa 2012. Linkkivinkkejä parhaisiin blogiartikkeleihin, presentaatioihin, työpaikkoihin ja tapahtumiin.

http://twitter.com/KatiKeronen/status/278110838575992832

Toimituksen huomautus: Edellä olevaan kysymykseen ei tullut yhtään vastausta, mutta sitäkin enemmän ilmaantui samaa aihetta ihmetteleviä tahoja. Ehkä kukaan ei todellakaan tiedä miksi sitä tehdään, mutta silti moni “asiantuntijakin” tekee sitä kun kerran muutkin sitä tekevät.

https://twitter.com/virpikotro/status/277314891277275138

https://twitter.com/petterij/status/277155254032793600

https://twitter.com/markosuomi/status/275972215227437057

https://twitter.com/yletiede/status/269157161878298626

https://twitter.com/kaisamirjam/status/275916361207783424

https://twitter.com/tuija/status/275372604825681920

Seuraa Vierityspalkin Twitter-tiliä.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Parhaat tweetit web-alalla joulukuussa 2012”

 1. Mikä on web-ala? Onko se vähän niinku uusmedia-ala? Tai digiala?

 2. Minna meiltä Somecosta teki myös katsauksen, miltä vuosi 2013 vaikuttaa sosiaalisen median asiantuntijan silmin. Tästä pääset lukemaan juttua: someco.fi/blogi/2012/12/10/markkinoijan-vuosi-2013.html

  Tärkein pointti taitaa olla tuo ennustus Twitterin käytön kasvusta. Twitterissä kun viestit välittyvät paremmin seuraajille ja hauissa aiheista kiinnostuneille verrattuna esimerkiksi Facebookiin, jossa keskustelu on mahdollista pääosin ennestään tuttujen kanssa.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun