Puheenaiheita web-alalla 2012/11 (Twitter-katsaus)

Perttu Tolvanen

Vierityspalkki on aktivoitunut syksyllä 2012 Twitterissä, ja oikeastaan koko kotimainen web-ala on tuntunut panostavan Twitteriin viime kuukausina aikaisempaa aktiivisemmin. Moni asiantuntija on ryhtynyt oikeasti käyttämään Twitteriä uutispalveluna ja verkostojensa seurantaan. Etenkin ihmeelliset Foursquare-spammaamiset ja muut erikoisemmat käyttötarkoitukset ovat vähentyneet alan osaajien keskuudessa. Ehkä havaittavissa on siis jopa pientä Twitter-buumia?

Buumia tai ei, niin Twitter on juuri nyt paras paikka alan puheenaiheiden ja tapahtumien seurantaan. Vierityspalkin Twitter-tilillä on otettu linjaksi myös uudelleentwiitata mahdollisimman laajalti kotimaisia, kiinnostavia twiittejä ja puheenaiheita. Tässä blogiartikkelissa on nyt tehty kooste tähän Vierityspalkin tilin sisältöön. Jos haluat seurata tämänkaltaista virtaa jatkossakin, niin kannattaa ottaa Vierityspalkin Twitter-tili seurantaan.

Lisää kiinnostavia web-aiheisia twiittejä: Vierityspalkin Twitter-tili.

Comments are closed.