Puheenaiheita web-alalla 2012/11 (Twitter-katsaus)

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Norja sakotti Facebookia kohdennetusta mainonnasta.

Vierityspalkki on aktivoitunut syksyllä 2012 Twitterissä, ja oikeastaan koko kotimainen web-ala on tuntunut panostavan Twitteriin viime kuukausina aikaisempaa aktiivisemmin. Moni asiantuntija on ryhtynyt oikeasti käyttämään Twitteriä uutispalveluna ja verkostojensa seurantaan. Etenkin ihmeelliset Foursquare-spammaamiset ja muut erikoisemmat käyttötarkoitukset ovat vähentyneet alan osaajien keskuudessa. Ehkä havaittavissa on siis jopa pientä Twitter-buumia?

Buumia tai ei, niin Twitter on juuri nyt paras paikka alan puheenaiheiden ja tapahtumien seurantaan. Vierityspalkin Twitter-tilillä on otettu linjaksi myös uudelleentwiitata mahdollisimman laajalti kotimaisia, kiinnostavia twiittejä ja puheenaiheita. Tässä blogiartikkelissa on nyt tehty kooste tähän Vierityspalkin tilin sisältöön. Jos haluat seurata tämänkaltaista virtaa jatkossakin, niin kannattaa ottaa Vierityspalkin Twitter-tili seurantaan.

Lisää kiinnostavia web-aiheisia twiittejä: Vierityspalkin Twitter-tili.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun