Kotimaista kirjallisuutta digimedian tekemisestä

Perttu Tolvanen

kirjoja, kuvituskuva Kuluneen talven aikana on julkaistu useita mielenkiintoisia kotimaisia kirjoja liittyen muun muassa verkkopalveluiden kehittämiseen ja verkkomarkkinointiin.

Tässä  listattuna tärkeimmät kotimaiset julkaisut digimedia-ammattilaisten kannalta:

Tämän vuoden aikana Vierityspalkissa tullaan julkaisemaan myös kirja-arviointeja niin kotimaisista kuin ulkomaisista web-ammattilaisten kirjoista. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan arvostelun jostain tuoreesta, lukemastasi kirjasta, niin laita Vierityspalkin toimitukselle viestiä (toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi).

Lisää kirjallisuutta ja raportteja löydät “Raportit ja lähteet” –sivulta.

Aiheet: kirjat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.