Onko 2009 Twitterin vuosi?

Tuija Aalto

Yleisön pyynnöstä Vierityspalkilla on nyt Twitter-tili. Kyseinen tili toimii lähinnä kylmäasemana, jonne on tarkoitus ohjata Twitterfeedin* kautta Uudet julkaisut ja uudet blogimerkinnät (ping!) (ping, ping!)

Vierityspalkin kirjoittajilla on myös henkilökohtaisia Twitter-tilejä:

Winning The Web listaa syitä, joiden vuoksi Twitter pesee Googlen* hakukoneena. Niitä ovat tosiaikaisuus, luotettujen ihmisten verkosto, mahdollisuus sitoa paikkatieto sisältöön ja sisällön tiiviys.

Kaksivuotias mikrobloggauspalvelu on kasvanut kovaa. Compete.comin tietojen mukaan* Twitter olisi kivunnut vuodessa sijalta 22 kolmanneksi suosituimmaksi sosiaalisista verkostotumispalveluista.

Royal Pingdom – blogin mukaan* Twitter on kuumaa kamaa englanninkielisissä maissa.

*(toim. huom. linkkejä poistettu toimimattomana)

  1. Marko says:

    Itse toivoisin, että olisi Qaikun vuosi, mutta pojilla on hommat vielä alussa. Kehittyvä vaihtoehto siitä on tosin tulossa. Katsotaan nyt mitä Twitterin tyypit kehittelevät siihen jatkossa.

  2. Marko says:

    Näytti olevan taas nättiä suomen kieltä tuo edellinen kommenttini.

    Siis se mitä tarkoitin oli, että Qaikussa näyttäisi olevan mukavia osia ja ideoita verrattuna Twitteriin [kuten järkevä postauksista keskustelumahdollisuus], mutta katsotaan mitä Twitterin tyypit tekee Twitterin eteen jatkossa. Ei siis Qaikun eteen.

    Tämähän menee ihan Frendeiksi koko homma… :D