Onko 2009 Twitterin vuosi?

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

Yleisön pyynnöstä Vierityspalkilla on nyt Twitter-tili. Kyseinen tili toimii lähinnä kylmäasemana, jonne on tarkoitus ohjata Twitterfeedin* kautta Uudet julkaisut ja uudet blogimerkinnät (ping!) (ping, ping!)

Vierityspalkin kirjoittajilla on myös henkilökohtaisia Twitter-tilejä:

Winning The Web listaa syitä, joiden vuoksi Twitter pesee Googlen* hakukoneena. Niitä ovat tosiaikaisuus, luotettujen ihmisten verkosto, mahdollisuus sitoa paikkatieto sisältöön ja sisällön tiiviys.

Kaksivuotias mikrobloggauspalvelu on kasvanut kovaa. Compete.comin tietojen mukaan* Twitter olisi kivunnut vuodessa sijalta 22 kolmanneksi suosituimmaksi sosiaalisista verkostotumispalveluista.

Royal Pingdom – blogin mukaan* Twitter on kuumaa kamaa englanninkielisissä maissa.

*(toim. huom. linkkejä poistettu toimimattomana)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Onko 2009 Twitterin vuosi?”

 1. Itse toivoisin, että olisi Qaikun vuosi, mutta pojilla on hommat vielä alussa. Kehittyvä vaihtoehto siitä on tosin tulossa. Katsotaan nyt mitä Twitterin tyypit kehittelevät siihen jatkossa.

 2. Näytti olevan taas nättiä suomen kieltä tuo edellinen kommenttini.

  Siis se mitä tarkoitin oli, että Qaikussa näyttäisi olevan mukavia osia ja ideoita verrattuna Twitteriin [kuten järkevä postauksista keskustelumahdollisuus], mutta katsotaan mitä Twitterin tyypit tekee Twitterin eteen jatkossa. Ei siis Qaikun eteen.

  Tämähän menee ihan Frendeiksi koko homma… :D

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun