Onko 2009 Twitterin vuosi?

Tuija Aalto

Yleisön pyynnöstä Vierityspalkilla on nyt Twitter-tili. Kyseinen tili toimii lähinnä kylmäasemana, jonne on tarkoitus ohjata Twitterfeedin kautta Uudet julkaisut ja uudet blogimerkinnät (ping!) (ping, ping!)

Vierityspalkin kirjoittajilla on myös henkilökohtaisia Twitter-tilejä:

Winning The Web listaa syitä, joiden vuoksi Twitter pesee Googlen hakukoneena. Niitä ovat tosiaikaisuus, luotettujen ihmisten verkosto, mahdollisuus sitoa paikkatieto sisältöön ja sisällön tiiviys.

Kaksivuotias mikrobloggauspalvelu on kasvanut kovaa. Compete.comin tietojen mukaan Twitter olisi kivunnut vuodessa sijalta 22 kolmanneksi suosituimmaksi sosiaalisista verkostotumispalveluista.

Royal Pingdom – blogin mukaan Twitter on kuumaa kamaa englanninkielisissä maissa.

Aiheet: Työkalut, Vierityspalkki

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa
  1. Marko says:

    Itse toivoisin, että olisi Qaikun vuosi, mutta pojilla on hommat vielä alussa. Kehittyvä vaihtoehto siitä on tosin tulossa. Katsotaan nyt mitä Twitterin tyypit kehittelevät siihen jatkossa.

  2. Marko says:

    Näytti olevan taas nättiä suomen kieltä tuo edellinen kommenttini.

    Siis se mitä tarkoitin oli, että Qaikussa näyttäisi olevan mukavia osia ja ideoita verrattuna Twitteriin [kuten järkevä postauksista keskustelumahdollisuus], mutta katsotaan mitä Twitterin tyypit tekee Twitterin eteen jatkossa. Ei siis Qaikun eteen.

    Tämähän menee ihan Frendeiksi koko homma… :D