Uusi ulkoasu – ja kuvakilpailu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Lähestyvän uuden vuoden kunniaksi Vierityspalkki.fi koki pienen ulkoasu-uudistuksen. Vastasimme samalla saamaamme toiveeseen, että kirjoittajien nimet näkyisivät myös erillisillä juttusivuilla.

Kotoinen järvimaisema ei tuosta ylhäältä lähtenyt kuitenkaan mihinkään. Niin suomalainen kuva kuin se onkin (joskin saksalaisen turistin nappaama :)) niin mitenkään erityisen hyvin se ei alaamme kuvaa, vaikka symboliikkaa siitä voikin itsekukin etsiä. Näinpä julistammekin kaikille lukijoillemme avoimen kuvakilpailun: Vierityspalkki.fi kaipaa uutta (760×190-kokoista) kuvituskuvaa. Piirrä/valokuvaa/taiteile meille sellainen? Aihe on vallan vapaa – ja haastava – mutta mitä paremmin kuva Vierityspalkin paraatipaikalle ja julkaisumme aihepiiriin sopii, niin sitä paremmat mahdollisuudet sillä on voittaa. Lähetä teoksesi meille osoitteeseen toimitus-lista ät vierityspalkkipistefi.

Voittajalle on luvassa tietenkin täysperävaunuyhdistelmällinen mainetta ja kunniaa – sekä ilmaisia virvokkeita toimituksen seuraavan toimitusistunnon yhteydessä. :)

Kilpailutöiden lähetysaika päättyy 31.1.
Kiinnostuneille vielä tarkentavia lisätietoja kommenttiosastolla.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

2 kommenttia on “Uusi ulkoasu – ja kuvakilpailu”

 1. Vierityspalkin toimituskokouksen perusteella lisätään vielä muutama tarkennus tuohon kuvakilpailun briiffiin:
  #1 Kuvaa tullaan käyttämään nykyisessä ulkoasuteemassa, eli värimaailma on se miltä blogi nykyisellään näyttää.
  #2 Sloganin ei tarvitse olla mukana kuvassa, koska se kuuluu jo ulkoasupohjaan.
  #3 Kohteena siis puhtaasti kuvituksellinen elementti, jonka aihe on vapaavalintainen.
  #4 Kuvan teemaksi ehdotetaan lähtökohtaisesti jotain “meidän maailmastamme”, eli digimediasta & Suomesta. Onko se sitten jotain maailmoja syleilevää vai toimistomeininkiä, niin se jääköön taiteilijan valittavaksi.
  #5 Koko 760×190 pikseliä. Oikeudellisesti kaipaamme vain kertakäyttöoikeutta kyseiseen kuvaan (käyttöoikeus tähän blogiin liittyvissä yhteyksissä, eli käyttöoikeus myös henkilöillä jotka viittaavat tähän blogiin – tähän tosin taitavat riittää normaalit hyvän tavan lainausoikeudet). Muista käyttötarkoituksista neuvotellaan sitten erikseen.
  #6 Valinnasta päättää Vierityspalkin toimitus ja valintakriteereitä ei julkisteta etukäteen. Hienot perustelut kehitellään sitten kun oma suosikki löytyy (ainakin me sanomme sen jo etukäteen…).

  Lisäbonarina tarjotaan tietysti korkean auktoriteetin linkki tekijän haluamilla avainsanoilla taiteilijan kotisivuille. Ja tokihan kuvapaikka on melkoinen mainosbanneri tämän alan digimedia- ja mainostoimistojen päätöksentekijöille.

 2. Vuorikadulta vaan terveisiä, toiveena esittäisin että tuunaatte hieman tuota leipiksessä esiintyvän linkin ulkoasua: “hieman” menee silmät ristiin katkoviivaa tihrustaessa, erityisesti kun kyseessä on pidempi listaus linkkejä kuten edellisessä postauksessa.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun