Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajaksi Asmo Halinen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Asmo Halinen* aloittaa syyskuussa Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajana. Halisen tausta on mm. Apaja Online Entertainment -yrityksessä ja Saunalahdessa. Ennen siirtymistään Iltalehteen hän toimi One Did It Oy:n* toimitusjohtajana. Lisäksi Halinen on mukana Magnifier yrityskiihdyttämössä* ja on Vierityspalkki-blogin perustaja.

asmo-halinen-20090820-nimitys-kauppalehti

Iltalehti on nykyisin suurimpia verkkopalvelukokonaisuuksia Suomessa. Iltalehden tärkeimmät verkkopalvelut ovat iltalehti.fi, telkku.com* ja vuodatus.net*.

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessaan Kauppalehden sivuilta.*

Iltalehtien harjoittama verkkokilpailu on yhä isompi osa suomalaista verkkomediakenttää ja toivottavasti uuden työpaikan myötä myös Vierityspalkissa nähdään Asmon kautta enemmän alan tapahtumien raportointia. Toivomuksia aiheille voi esittää tämän artikkelin kommenteissa.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai sisällön muuttumisen seurauksena.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun