Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajaksi Asmo Halinen

Perttu Tolvanen

Asmo Halinen aloittaa syyskuussa Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajana. Halisen tausta on mm. Apaja Online Entertainment -yrityksessä ja Saunalahdessa. Ennen siirtymistään Iltalehteen hän toimi One Did It Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi Halinen on mukana Magnifier yrityskiihdyttämössä ja on Vierityspalkki-blogin perustaja.

asmo-halinen-20090820-nimitys-kauppalehti

Iltalehti on nykyisin suurimpia verkkopalvelukokonaisuuksia Suomessa. Iltalehden tärkeimmät verkkopalvelut ovat iltalehti.fi, telkku.com ja vuodatus.net.

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessaan Kauppalehden sivuilta.

Iltalehtien harjoittama verkkokilpailu on yhä isompi osa suomalaista verkkomediakenttää ja toivottavasti uuden työpaikan myötä myös Vierityspalkissa nähdään Asmon kautta enemmän alan tapahtumien raportointia. Toivomuksia aiheille voi esittää tämän artikkelin kommenteissa.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset, Vierityspalkki

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.