Tervetuloa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Tuossa muutama päivä sitten sain ajatuksen* uudesta blogista, joka keskittyisi kertomaan kotimaisia uutisia ja kuulumisia siitä mediasta, jota vielä jonkin aikaa sitten uudeksi kutsuttiin.

Ideastani innostui neljä viisi muutakin henkilöä ja nyt olemme edenneet tuumasta toimeen. Jätämme tässä vaiheessa henkselien paukuttelun väliin, emmekä lupaa mitään. Kaikki on siis vielä karua ja tyhjää, mutta uskon ja toivon, että tämä blogi ei jää tähän avauskirjoitukseen.

Vierityspalkkia rullaamassa ovat seuraavat viisi kuusi henkilöä. Myöhemmin lisännemme tänne myös hieman enemmän tietoa kirjoittajista, mutta laitan nyt nimien perään vain linkit kirjoittajien henkilökohtaisiin blogeihin.

Tuija Aalto (Tuhat sanaa*)
Pirkka Aunola (Digikko)
Asmo Halinen (Räpyläpölkky*)
Mikko Kekki (Kalamuki)
Visa Kopu (Visa Kopu)
Nicklas Koski (Nicklas Koski)

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

2 kommenttia on “Tervetuloa”

 1. Kolmen blogin loukossa

  Tästä eteenpäin blogaan myös Asmunderin aloitteesta käynnistyneessä Vierityspalkki-ryhmäblogissa. Idean isän sanoin:Tuossa muutama päivä sitten sain ajatuksen uudesta blogista, joka keskittyisi kertomaan kotimaisia uutisia ja kuulumisia siitÅ

 2. Onnea projektille / blogille. Minäkin muutin oman blogini yhteisöblogiksi ja meillä on nyt kolme kirjoittajaa. Kirjoitamme samoista asioista, mutta eri fokuksella.

  P.S. Tervetuloa mukaan foorumille keskustelemaan. Mukana on monta alan konkaria ja mm kotimaisten indiesaittien ylläpitäjiä.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun