Tervetuloa

asmunder

Tuossa muutama päivä sitten sain ajatuksen uudesta blogista, joka keskittyisi kertomaan kotimaisia uutisia ja kuulumisia siitä mediasta, jota vielä jonkin aikaa sitten uudeksi kutsuttiin.

Ideastani innostui neljä viisi muutakin henkilöä ja nyt olemme edenneet tuumasta toimeen. Jätämme tässä vaiheessa henkselien paukuttelun väliin, emmekä lupaa mitään. Kaikki on siis vielä karua ja tyhjää, mutta uskon ja toivon, että tämä blogi ei jää tähän avauskirjoitukseen.

Vierityspalkkia rullaamassa ovat seuraavat viisi kuusi henkilöä. Myöhemmin lisännemme tänne myös hieman enemmän tietoa kirjoittajista, mutta laitan nyt nimien perään vain linkit kirjoittajien henkilökohtaisiin blogeihin.

Tuija Aalto (Tuhat sanaa)
Pirkka Aunola (Digikko)
Asmo Halinen (Räpyläpölkky)
Mikko Kekki (Kalamuki)
Visa Kopu (Visa Kopu)
Nicklas Koski (Nicklas Koski)

Aiheet: Vierityspalkki

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Digikko says:

    Kolmen blogin loukossa

    Tästä eteenpäin blogaan myös Asmunderin aloitteesta käynnistyneessä Vierityspalkki-ryhmäblogissa. Idean isän sanoin:Tuossa muutama päivä sitten sain ajatuksen uudesta blogista, joka keskittyisi kertomaan kotimaisia uutisia ja kuulumisia siitÅ

  2. nico says:

    Onnea projektille / blogille. Minäkin muutin oman blogini yhteisöblogiksi ja meillä on nyt kolme kirjoittajaa. Kirjoitamme samoista asioista, mutta eri fokuksella.

    P.S. Tervetuloa mukaan foorumille keskustelemaan. Mukana on monta alan konkaria ja mm kotimaisten indiesaittien ylläpitäjiä.