RE: virkosi

Tuija Aalto

Kotimainen uusmediasaitti RE:* heräsi hiljaiselosta ja lupaa jälleen säännöllisiä päivityksiä Liukuhihnalle, uutisiin ja blogiin. Perjantaisessa uutiskirjeessä Rami (Ahonen*) kertoi, että RE: Media on saanut Roope Mokasta uuden päätoimittajan.

RE:-palvelun hiipuminen oli yksi tämän Vierityspalkki-blogin syntyyn* vaikuttaneista syistä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Mediat verkossa, Vierityspalkki

Tagit:

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa
  1. Lehtimies says:

    Kertokaahan, tyhmähkölle, mikä tuossa RE:-saitin virkoamisessa oli ideana, jos koko setti kerran kuopattiin heti uudestaan. Nimittäin näyttää siltä, että uutiset eivät enää päivity ja homma on muutenkin laiskaa.