Mukaan toimituskuntaan?

asmunder

Vierityspalkki.fi hakee täydennyksiä toimittajajoukkoonsa. Jos koet, että osaat kirjoittaa ja Vierityspalkki.fi:n aihealue on jollain tapaa sinua lähellä, niin paiskaa tiivistettyä infoa itsestäsi osoitteeseen toimitus[ät]vierityspalkki.fi.

Aiheet: Vierityspalkki

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.