Vierityspalkki.fi vaihtoi konehuonetta

asmunder

Blogimme on nyt siirtynyt WordPress.comin alta omaan hostaukseen ja suoraan Vierityspalkki.fi-domainin alle, kuten aiemmin jo etukäteisinfona kerroimmekin. Muutoksesta johtuen toimituksen sähköpostiosoite on juuri nyt hetkellisesti poissa käytöstä. Myös joitain sisältöosioita saattaa väliaikaisesti puuttua. Pahoittelut häiriöistä.

Vierityspalkki.fi pyörii nyt Nebulalla, joka ystävällisesti tuli palvelumme sponsoriksi, mistä koko toimituksen kiitokset!

Aiheet: Vierityspalkki

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.