Fruugo avaa pian verhonsa

asmunder

Parin päivän takaisen Fruugo-artikkelin yhteydessä Vierityspalkin toimitus lähestyi myös suoraan Fruugoa pienellä kysymyssarjalla. Suoria vastauksia emme kysymyksiimme saaneet, mutta Fruugon Janne Waltonen taustoitti kuitenkin Vierityspalkille Fruugon ympärillä pyörivää huhumyllyä ja yhtiön tämänhetkistä tilannetta.

“Olemme jo aiemmin päättäneet kertoa ensi viikon torstaina SIME-tapahtumassa Tukholmassa ensimmäisen kerran julkisesti laajemmin yrityksestämme ja tavoitteistamme. Tämä aikataulu on yhä voimassa ja tarkoittaa osaltaan myös sitä, että ennen sitä emme valitettavasti voi kommentoida liikkuvia huhuja, vaikka osa on hyvinkin mielikuvituksellisia ja helposti korjattavissa”, totesi Waltonen. SIME:stä alkaa hänen mukaansa Fruugon viestinnän osalta uusi aikakausi. “Avaudumme toimialallemme ja koemme olevamme sen jälkeen kykeneviä aikaisempaa, liki täydellistä hiljaisuutta, merkittävästi aktiivisempaan viestintään.”

Aiheet: Uudet julkaisut, Verkkokauppa Suomessa

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
 1. Sami Salmenkivi says:

  Fruugon ensiesiintyminen on Suomessa ensi viikolla 20.11 DiViAn seminaarissa.

  *linkki poistettu toimimattomana*

  Itse olen ainakin paikalla raportoimassa. Voisin varmaan Jaikuun laittaa key pointit jos siellä on wlani.

 2. Sami Salmenkivi says:

  Ainiin ja semmoista vielä, että ilmeisesti ei ihan odotusten mukaisesti ole viime metrit Fruugolla menneet, sillä yksi firman työntekijöistä tuli kyselemään töitä. Kuulemma siellä on ei mene hyvin.

 3. edsel says:

  Metrossa juttu. *linkki poistettu toimimattomana*

 4. Tommi says:

  Kauppalehdessä aiheesta myös artikkeli: *linkki poistettu toimimattomana*

 5. Tuija Aalto says:

  “– Meillä on ollut iso määrä konsultointityövoimaa, ja vaikka olemmekin kuin iso perhe, se on joustava ja elää tarpeen mukaan, toimitusjohtaja Usva sanoo. ”

  Tuossa hyvä syy sille, miksi perhe-vertauskuva ei vain käy työelämään.

 6. Huugo says:

  Fruugo taas esillä kauppalehdessä: *linkki poistettu toimimattomana*