Fruugo avaa pian verhonsa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Nyt kilpaillaan omilla sisällöillä.

Parin päivän takaisen Fruugo-artikkelin yhteydessä Vierityspalkin toimitus lähestyi myös suoraan Fruugoa pienellä kysymyssarjalla. Suoria vastauksia emme kysymyksiimme saaneet, mutta Fruugon Janne Waltonen taustoitti kuitenkin Vierityspalkille Fruugon ympärillä pyörivää huhumyllyä ja yhtiön tämänhetkistä tilannetta.

“Olemme jo aiemmin päättäneet kertoa ensi viikon torstaina SIME-tapahtumassa Tukholmassa ensimmäisen kerran julkisesti laajemmin yrityksestämme ja tavoitteistamme. Tämä aikataulu on yhä voimassa ja tarkoittaa osaltaan myös sitä, että ennen sitä emme valitettavasti voi kommentoida liikkuvia huhuja, vaikka osa on hyvinkin mielikuvituksellisia ja helposti korjattavissa”, totesi Waltonen. SIME:stä alkaa hänen mukaansa Fruugon viestinnän osalta uusi aikakausi. “Avaudumme toimialallemme ja koemme olevamme sen jälkeen kykeneviä aikaisempaa, liki täydellistä hiljaisuutta, merkittävästi aktiivisempaan viestintään.”

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

7 kommenttia on “Fruugo avaa pian verhonsa”

 1. Sami Salmenkivi

  Fruugon ensiesiintyminen on Suomessa ensi viikolla 20.11 DiViAn seminaarissa.

  *linkki poistettu toimimattomana*

  Itse olen ainakin paikalla raportoimassa. Voisin varmaan Jaikuun laittaa key pointit jos siellä on wlani.

 2. Sami Salmenkivi

  Ainiin ja semmoista vielä, että ilmeisesti ei ihan odotusten mukaisesti ole viime metrit Fruugolla menneet, sillä yksi firman työntekijöistä tuli kyselemään töitä. Kuulemma siellä on ei mene hyvin.

 3. Metrossa juttu. *linkki poistettu toimimattomana*

 4. Kauppalehdessä aiheesta myös artikkeli: *linkki poistettu toimimattomana*

 5. “– Meillä on ollut iso määrä konsultointityövoimaa, ja vaikka olemmekin kuin iso perhe, se on joustava ja elää tarpeen mukaan, toimitusjohtaja Usva sanoo. ”

  Tuossa hyvä syy sille, miksi perhe-vertauskuva ei vain käy työelämään.

 6. Fruugo taas esillä kauppalehdessä: *linkki poistettu toimimattomana*

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun