Avoimia työpaikkoja web-alalla keväällä 2012

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimien työpaikkojen palsta on koko kevään porskuttanut tasaisesti. Erityisesti frontend-osaajat ovat olleet kysyttyjä, mutta myös ohjelmoijia ja mobiilipuolen osaajia haetaan tasaisesti. Asiakaspuolelle myös tuottajia ja verkkoviestinnän suunnittelijoita on haettu säännöllisesti. Kaupungeista Helsingin lisäksi osaajia on haettu aktiivisesti erityisesti Tampereelle tänä vuonna.

 

Tässä joukko poimintoja tällä hetkellä avoimista työpaikoista:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.