Reilusti avoimia työpaikkoja Vierityspalkin listalla

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimissa työpaikoissa on näin keskikesälläkin melkoinen tungos. Uusia paikkoja tulee päivittäin listalle ja muutama toimisto hakee jopa useita osaajia avustamaan syksyn projektiruuhkassa. Listan perusteella voisi jopa väittää, että moni yritys näkee syksyn työtilanteen erittäin positiviisena.

Tässä muutamia poimintoja listalta:

Myös haku Sanoma Magazinesiin perustettavaan web-kehitysyksikköön on avoinna aina 16.8.2010 asti.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.