Muxlim kasvattaa mainetta, nyt YLEn uutisissa

Perttu Tolvanen

YLEn uutiset teki hiljattain varsin hyvän katsauksen Muxlim-palveluun ja siihen mikä erottelee Muxlimin maailman muista suurista yhteisöpalveluista. Esimerkiksi yhteisön positiivista henkeä ja ’ystävällisyyttä’ painotetaan YLEn tekemässä katsauksessa.

muxlim-yle

YLE:n uutinen: Suomessa toimiva muslimisivusto kansainvälinen menestys

Uutisvideo Areenassa: Maailman laajinta muslimien verkkoyhteisöä pyöritetään Suomesta

[Päivitys: Myös MTV3 kirjoittaa Muxlimista ja sivuilta löytyy myös haastatteluvideo jossa mm. Taneli Tikka on mukana keskustelemassa muslimiyhteisöjen tarpeista ja toiminnoista.]

Aiheet: Yleinen

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on verkkopalveluiden ostamisen, kumppanivalintojen ja julkaisujärjestelmien asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol Oy on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita valmistelemaan verkkopalveluhankkeita, valitsemaan teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Lue lisää North Patrolin palveluista ja asiakkaista.

Kommentit

Jätä kommentti