Avoimia työpaikkoja web-alalla syksyllä 2012

Perttu Tolvanen

Avoimia työpaikkoja on lisätty Vierityspalkkiin alkusyksyn ajan tasaista tahtia. Syksyn paikat ovat enimmäkseen keskittyneet pääkaupunkiseudulle. Työpaikoissa haetaan viime kevään lailla erityisesti frontend-osaajia, mutta myös ohjelmistosuunnittelijoita ja projektinhallinnan ammattilaisia tarvitaan.

Tässä joukko poimintoja tällä hetkellä avoimista paikoista:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.

Comments are closed.