Mindtrek tällä viikolla Tampereella

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Tänään Tampereella alkoi maamme johtava digimedian tapahtuma, Mindtrek. Vierityspalkkikin on paikalla ja seuraa seminaaria ja tapahtumia tiivisti. Paikalla on huippupuhujia ympäri globaalia nettibisnestä: mm. Yahoo:n Marc Davis*, Microsoft:in Jim Sink*, Mozillan Tristan Nitot sekä Nokian Pekka Pohjakallio* ja koko suomen peli ja web 2.0-sektorin kärkikaarti*. Seminaarin on rekisteröitynyt ennätysmäärä osallistujia (yli 750), joten yo-talon iltajuhlissa on taatusti huomenna tiivis tunnelma.

Lisäksi Mindtrek-kilpailussa* on jälleen jaossa hulppea 20 008 euron pääpalkinto. Ehdolla pääpalkinnon saajaksi ovat tänä vuonna:

Operaatio Hurrikaani
Operaatio Hurrikaani on kouluikäisille suunnattu agenttiaiheinen TV-ohjelma ja web-palvelu. TV-ohjelma lähetetään lauantaisin osana koululaisten ohjelmapakettia ja sille on ympärivuorokautinen jatke web-palvelun muodossa. Kokonaisuuden punaisena lankana on agenttimysteerien ratkaiseminen. Tuotanto: YLE Lapset ja nuoret.

TVKaista -konsepti
TVkaista on verkossa toimiva henkilökohtainen digikanavien tallennin. Voit omalla TVkaistallasi katsoa minkä tahansa suomalaisen tv-kanavan mitä tahansa tv-ohjelmaa juuri silloin kun se sinulle sopii. Tuotanto: TVkaista Oy.

Virtuaalimaailma Moi Pal
MoiPal on virtuaalimaailma, johon voi liittyä ja jota voi pelata netissä, mutta sen voi myös ladata matkapuhelimeen. MoiPaliin liittyminen on ilmaista ja rekisteröitymisvaiheessa käyttäjä luo itselleen virtuaalihahmon eli Pal-hahmon. Tuotanto: Ironstar Helsinki Oy.

Wreck-A-Movie
Wreck-A-Movie on palvelu, jossa kuka tahansa voi koota yhteisön oman elokuva- tai muun audiovisuaalisen projektin ympärille ja pyytää apua erilaisissa tuotantoon liittyvissä tehtävissä. Palvelu ei erottele “ammattilaisia” ja “amatöörejä”, vaan tärkeintä on halu osallistua. Tuotanto: Star Wreck Studios Oy.

Yle.mobi
YLEn mobiilipalvelujen uudistus kattaa uuden käyttöliittymän ja konseptin, julkaisu- ja jakelualustojen uudistamisen sekä keskitetyn sms/mms-liikenteen siirtämisen YLEn omien, vakioitujen, helposti muistettavien numeroiden kautta kulkevaksi. Yle.mobi palvelu sisältää muun muassa uutisia, urheilua ja ohjelmaoppaan. Tuotanto: YLE Uudet palvelut.

Tampereella tavataan! :)

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

2 kommenttia on “Mindtrek tällä viikolla Tampereella”

 1. Hemmetti kun laittoivat tuon päällekkäin Lontoon FOWAn kanssa… Pakko mennä katsomaan live Diggnationia :-)

 2. Voi harmi, kovin ikävää siellä Lontoossa ;)

  Laitahan jotain raporttia kans julkiseen blogiisi niin voi täältä meiltäkin linkitellä sit :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun