Mindtrek tällä viikolla Tampereella

Tommi

Tänään Tampereella alkoi maamme johtava digimedian tapahtuma, Mindtrek. Vierityspalkkikin on paikalla ja seuraa seminaaria ja tapahtumia tiivisti. Paikalla on huippupuhujia ympäri globaalia nettibisnestä: mm. Yahoo:n Marc Davis, Microsoft:in Jim Sink, Mozillan Tristian Nitot sekä Nokian Pekka Pohjakallio ja koko suomen peli ja web 2.0-sektorin kärkikaarti. Seminaarin on rekisteröitynyt ennätysmäärä osallistujia (yli 750), joten yo-talon iltajuhlissa on taatusti huomenna tiivis tunnelma.

Lisäksi Mindtrek-kilpailussa on jälleen jaossa hulppea 20 008 euron pääpalkinto. Ehdolla pääpalkinnon saajaksi ovat tänä vuonna:

Operaatio Hurrikaani
Operaatio Hurrikaani on kouluikäisille suunnattu agenttiaiheinen TV-ohjelma ja web-palvelu. TV-ohjelma lähetetään lauantaisin osana koululaisten ohjelmapakettia ja sille on ympärivuorokautinen jatke web-palvelun muodossa. Kokonaisuuden punaisena lankana on agenttimysteerien ratkaiseminen. Tuotanto: YLE Lapset ja nuoret.

TVKaista -konsepti
TVkaista on verkossa toimiva henkilökohtainen digikanavien tallennin. Voit omalla TVkaistallasi katsoa minkä tahansa suomalaisen tv-kanavan mitä tahansa tv-ohjelmaa juuri silloin kun se sinulle sopii. Tuotanto: TVkaista Oy.

Virtuaalimaailma Moi Pal
MoiPal on virtuaalimaailma, johon voi liittyä ja jota voi pelata netissä, mutta sen voi myös ladata matkapuhelimeen. MoiPaliin liittyminen on ilmaista ja rekisteröitymisvaiheessa käyttäjä luo itselleen virtuaalihahmon eli Pal-hahmon. Tuotanto: Ironstar Helsinki Oy.

Wreck-A-Movie
Wreck-A-Movie on palvelu, jossa kuka tahansa voi koota yhteisön oman elokuva- tai muun audiovisuaalisen projektin ympärille ja pyytää apua erilaisissa tuotantoon liittyvissä tehtävissä. Palvelu ei erottele “ammattilaisia” ja “amatöörejä”, vaan tärkeintä on halu osallistua. Tuotanto: Star Wreck Studios Oy.

Yle.mobi
YLEn mobiilipalvelujen uudistus kattaa uuden käyttöliittymän ja konseptin, julkaisu- ja jakelualustojen uudistamisen sekä keskitetyn sms/mms-liikenteen siirtämisen YLEn omien, vakioitujen, helposti muistettavien numeroiden kautta kulkevaksi. Yle.mobi palvelu sisältää muun muassa uutisia, urheilua ja ohjelmaoppaan. Tuotanto: YLE Uudet palvelut.

Tampereella tavataan! :)

  1. Kennu says:

    Hemmetti kun laittoivat tuon päällekkäin Lontoon FOWAn kanssa… Pakko mennä katsomaan live Diggnationia :-)

  2. PerttuT says:

    Voi harmi, kovin ikävää siellä Lontoossa ;)

    Laitahan jotain raporttia kans julkiseen blogiisi niin voi täältä meiltäkin linkitellä sit :)