Keskustelu Satamasta jatkuu yhä kiivaana

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ylen it-kupla.net-podcast tarjoilee nostalgiaa uusmedian hulluista vuosista.

Kauppalehdessä käydään suomalaisessa liike-elämässä harvoin nähtyä “toistaitois”-keskustelua. Jari Aalto-Setälän lähtö* sai Jari Sarasvuon kommentoimaan* sekä aikaisempaa, että nykyistä julkista keskustelua TH/Satama-fuusiosta. Keskustelu jatkuu myös kiivaana Kauppalehden palstalla.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

3 kommenttia on “Keskustelu Satamasta jatkuu yhä kiivaana”

 1. Juttua nyt myös TalSa:ssa:
  *linkki poistettu toimimattomana*

 2. toistaitoinen

  Paljon on porukkaa lähtenyt. Paljon enemmän, kuin Sarasvuo väittää. Joku vierityspalkin kirjoittaja voisi soitella esim. Frantic:iin, Luxukseen, Valveseen sekä muualle, ja tiedustella paljonko on rekrytoitu. Taitaisi tuloksena olla ainakin viitisenkymmentä lähtijää.

 3. HS:n keskustelukommentteja täällä:
  *linkki poistettu toimimattomana*

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun