Keskustelu Satamasta jatkuu yhä kiivaana

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Kauppalehdessä käydään suomalaisessa liike-elämässä harvoin nähtyä “toistaitois”-keskustelua. Jari Aalto-Setälän lähtö* sai Jari Sarasvuon kommentoimaan* sekä aikaisempaa, että nykyistä julkista keskustelua TH/Satama-fuusiosta. Keskustelu jatkuu myös kiivaana Kauppalehden palstalla.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

3 kommenttia on “Keskustelu Satamasta jatkuu yhä kiivaana”

 1. Juttua nyt myös TalSa:ssa:
  *linkki poistettu toimimattomana*

 2. Paljon on porukkaa lähtenyt. Paljon enemmän, kuin Sarasvuo väittää. Joku vierityspalkin kirjoittaja voisi soitella esim. Frantic:iin, Luxukseen, Valveseen sekä muualle, ja tiedustella paljonko on rekrytoitu. Taitaisi tuloksena olla ainakin viitisenkymmentä lähtijää.

 3. HS:n keskustelukommentteja täällä:
  *linkki poistettu toimimattomana*

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun