Sataman kohtalo puhuttaa netissä…

Tommi

TalSa skuuppasi nettiammattilaisten jo hyvin tietämän tilanteen – Sataman perälauta on jo kuukausia vuotanut. Digialan suurinta toimijaa ei enää vuodenvaihteen jälkeen ole enää edes brändinä ja siten alalle syntyy hyvää tilaa muille toimijoille. Jos aikanaan “Interaktiivinen Satama Oy” ja “Saunalahden Serveri Oy” herättivät yleistä hilpeyttä firman niminä – mitä mieltä ollaankaan sitten “Trainers’ House Kasvusysteemiosakeyhtiö :stä”?

Noh, Sataman luoma yli tuhannen digitekijän verkosto on varmasti jatkossakin yksi tärkeistä linkeistä alalla. Hyvä paikka tavata jälleen vanhoja digikollegoita uusissa firmoissaan on ainakin yhden Sataman perustajan, Vesa Palmun, masinoima “Sataman Hautajaiset”-tapahtuma tammikuussa, teemana: “Tulin, näin ja kasvusysteemiosakeyhtiöidyin”. Sinne mukaan vaan ja uutta digimaailmaa luomaan.

Hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti, tätä ainakin Satama 10-juhlissa viime vuonna moni toisteli. Ja on sitä jatkossakin, vaikkei enää Hernesaaressa tavatakaan :)

Kirjoittaja toimi kahdeksisen vuotta Satamassa konsulttina ja strategina.

P.S. Jos et muuten ole vielä hommannut Sataman 10-vuotiskirjaa, niitä on kuulemma vielä hyvin saatavilla. Tilaus 10-vee saitin kautta!

 1. Superhessu says:

  “Työpaikan vaihto on Sarasvuon mukaan normaalia ja tervettä.
  – Verrattuna siihen, että tässä olisi joutunut tekemään väkivaltaa työyhteisöä kohtaan, olen erittäin iloinen tästä.”

  ROTFLMAO!

  Perälauta on vuotanut todellisuudessa jo puolitoista vuotta, ja viimeisen puolen vuoden aikana viimeiset lähtijät on ajettu yrityksestä käytännössä sellaisin keinoin joita käyttämällä yleensä pääsee tutustumaan raastupaan.

  Ja kuten Talsan puolella kommentoineet tietävät, lähtijöitä on ollut roimasti kolminumeroinen määrä, eikä jutussa mainittu naurettava 20.

  R.I.P., mutta tammikuussa on hyvät hipat!