Google osti Jaikun

asmunder

Lokakuun uutispommi paukahtaa Pikku Robalta: Google on ostanut Jaikun. Jaiku-tiimi julkisti asian juuri hetki sitten Jaiku-streameissään sekä Jaikido Blogissa.

“The terms of the acquisition are confidential and the deal is officially closed”, todetaan Jaikun yrityskaupan tiimoilta avaamalla FAQ-sivulla.

Vierityspalkki onnittelee Jaiku-tiimiä ja jää mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää!

Aiheet: Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.