Laatutakuu.fi-verkkosivusto

Tekijät: Ida Fram Oy (Konseptointi), Into-Digital Oy (UX & UI, tekninen toteutus, ylläpito)
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Uudistimme Laatutakuun verkkopalvelun yhdessä sisaryrityksemme Ida Framin kanssa. Uudistuksen tavoitteena oli myynnin kasvattaminen ja uusien Laatutakuu-yrittäjien rekrytoinnin tehostaminen. Ida Fram on toiminut Laatutakuun markkinoinnin kumppanina jo usean vuoden ajan.

Laatutakuun missiona on auttaa yrittäjiksi haluavia henkilöitä menestymään siivous- ja kiinteistönhoitoaloilla ja tarjota asiakkailleen alan laadukkaimpia siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita. Siksi uuden verkkopalvelun tavoitteeksi asetettiinkin potentiaalisten yrittäjien yhteydenottojen ja asiakkaiden tarjouspyyntöjen määrän kasvattaminen.

Verkkopalveluun päätettiin kehittää yrittäjähaku, jolla potentiaalinen asiakas löytää kätevästi oman alueensa Laatutakuu-yrittäjät. Samalla osana verkkosivustoa toteutettiin kaikille yrittäjille omat sivut, joiden tiedot tulevat rajapinnan kautta suoraan Laatutakuun omasta extranetistä.

Verkkopalvelun uudistuksen yhteydessä laitettiin myös perusasiat kuntoon: sivuston käyttöliittymä nykyaikaistettiin vastaamaan käyttäjien tarpeita ja mobiilikäyttäjien kasvava joukko huomioitiin suunnittelussa. Verkkopalvelun visuaalinen ilme nykyaikaistettiin Laatutakuun brändi-ilmeen mukaiseksi.

Into-Digital ja Ida Fram vastasivat projektissa seuraavista työvaiheista:

Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu
Käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelu
Sisältörakenne, sisältö ja sisältöjen asentaminen ja muotoilut yhdessä asiakkaan kanssa
Tekninen suunnittelu ja toteutus
Integraatio Laatunet-järjestelmään
Testaus ja julkaisu
Projektijohto ja yhteydet

Jätä kommentti