Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin artikkelit ja avoimet työpaikat voi nyt tilata koosteena omaan sähköpostiin. Kirje kolahtaa kerran kuukaudessa.

>> Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

Vierityspalkki_main_final

Edelleen sähköpostin lisäksi Vierityspalkkia voi seurata Twitterissä ja Facebookissa. Myös RSS-syötteestä pidämme edelleen huolta vaikka isot internet-yhtiöt tuntuvatkin tämän hienon tekniikan hylänneen.

Avoimet työpaikat -palstan uusia ilmoituksia voi lisäksi seurata erilliseltä Twitter-tililtä sekä työpaikkojen omasta RSS-syötteestä.

Myös koulutukset-palstalla on nykyisin oma “Web-alan koulutukset” -Twitter-tili.

Uutiskirjeen lisääminen tähän valikoimaan tuntuu kuin tuulahdukselta 90-lukua. Emmekö ole 20 vuodessa keksineet parempia tapoja seurata verkkosivustoja kuin sähköposti?

Palveluiden seurannan tilanne on tällä hetkellä kovin omituinen. Joitakin vuosia sitten erilaiset aloitussivut ja RSS-lukijat kilpailivat suosiosta. Nyt seuranta on hajaantunut Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin, sähköpostiin ja tuhansiin pienten käyttäjäryhmien palveluihin (esim. Flipboardiin ja kymmeniin vastaaviin).

Kaiken tämän keskellä kuukausittainen koostava uutiskirje tuntui järkevältä vaihtoehdolta. Toivottavasti kelpaa. Eihän se ole niin vuorovaikutteinen kuin Twitter, Facebook ja monet muut, mutta ehkä juuri siksi se tuntuu turvalliselta ja järkevältä tämän sekamelskan keskellä.

>> Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

Kuvitus: Kuvittaja Pirita Tolvanen