Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 10 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Vierityspalkin artikkelit ja avoimet työpaikat voi nyt tilata koosteena omaan sähköpostiin. Kirje kolahtaa kerran kuukaudessa.

>> Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

Vierityspalkki_main_final

Edelleen sähköpostin lisäksi Vierityspalkkia voi seurata Twitterissä ja Facebookissa. Myös RSS-syötteestä pidämme edelleen huolta vaikka isot internet-yhtiöt tuntuvatkin tämän hienon tekniikan hylänneen.

Avoimet työpaikat -palstan uusia ilmoituksia voi lisäksi seurata erilliseltä Twitter-tililtä sekä työpaikkojen omasta RSS-syötteestä.

Myös koulutukset-palstalla on nykyisin oma “Web-alan koulutukset” -Twitter-tili.

Uutiskirjeen lisääminen tähän valikoimaan tuntuu kuin tuulahdukselta 90-lukua. Emmekö ole 20 vuodessa keksineet parempia tapoja seurata verkkosivustoja kuin sähköposti?

Palveluiden seurannan tilanne on tällä hetkellä kovin omituinen. Joitakin vuosia sitten erilaiset aloitussivut ja RSS-lukijat kilpailivat suosiosta. Nyt seuranta on hajaantunut Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin, sähköpostiin ja tuhansiin pienten käyttäjäryhmien palveluihin (esim. Flipboardiin ja kymmeniin vastaaviin).

Kaiken tämän keskellä kuukausittainen koostava uutiskirje tuntui järkevältä vaihtoehdolta. Toivottavasti kelpaa. Eihän se ole niin vuorovaikutteinen kuin Twitter, Facebook ja monet muut, mutta ehkä juuri siksi se tuntuu turvalliselta ja järkevältä tämän sekamelskan keskellä.

>> Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

Kuvitus: Kuvittaja Pirita Tolvanen

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Tilaa Vierityspalkin kuukausikirje

 1. Tuntuu muuten kuukausikirje ihan kelpaavan. Joka päivä tippuu muutama tilaaja lisää.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun