IAB Finland tarjoaa verkkomainonta-aiheisen seminaarin torstaina 29.11.2012

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Torstaina Vierityspalkin lukijoilla on mahdollisuus päästä kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja verkkomainonnan tuoreimmista trendeistä. Verkkomainonnan kasvua ja kehitystä ajava IAB järjestää tuolloin Helsingissä aamupäivän mittaisen maksullisen HOT or NOT -seminaarin, joka on kohdennettu verkkomainonnan tekijöille, suunnittelijoille ja ostajille. Vierityspalkin lukijoille on tarjolla kaksi (2) vapaalippua paikan päälle ja mahdollisuus seurata seminaaria live-streamin kautta ilmaiseksi. Luonnollisesti seminaaria voi myös seurata Twitterissä hashtageilla #iabseminaari ja #digitrends.

Puhujina seminaarissa ovat muun muassa Thomas Schnoor Nugg.ad:sta, Jesper Urban Adformista sekä Elina Rosenlund CyberLightning:sta. Tilaisuuden hinta on IAB:n jäsenille 150 euroa (+ alv 23%) ja ei-jäsenille 300 € (+ alv 23%). IAB:n sivuilla voi tutustua tarkkaan seminaariohjelmaan.

Vierityspalkin lukijoille on tarjolla seminaariin kaksi (2) ilmaislippua, jotka jaetaan kahdelle nopeimmalle tämän artikkelin kommentoijalle. Kommentoi juttua, kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin pääset seminaariin. Lippu on henkilökohtainen.

Seminaarin live-streamausta voi seurata IAB Finlandin sivuilta torstaina klo 9-12. Puheenvuorot löytyvät sivuilta myös jälkikäteen klippeinä.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “IAB Finland tarjoaa verkkomainonta-aiheisen seminaarin torstaina 29.11.2012”

 1. No johannyt. Hieno homma.

 2. Trend is “Startup is the New Hipster”.

 3. Hei, kiitokset kommenteistanne! Ilolla tarjoamme kuumat eturivin paikat Ollille & Panulle!

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun