Jatkokoulutusta tarjolla web-konseptoinnin tekijöille: UX12 – Digitaalisten palveluiden käyttäjälähtöinen konseptisuunnittelu

Perttu Tolvanen

Vuodesta 2008 pyörinyt digiammattilaisten jatkokoulutuskurssi alkaa taas Aalto Pro:ssa*. Tämän vuoden jaksolle ilmoittautuminen päättyy 18.1.2012, ja kurssi alkaa 2.2.2012.

“Koulutus on suunnattu digitaalisten palveluiden tuottajille, tuotepäälliköille ja konseptisuunnittelijoille, jotka haluavat kehittää nykyisen tai tulevan palvelunsa käyttäjäkokemusta (UX – user experience), kehittää omaa ammattiosaamistaan ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.”

Koulutus on suunnattu erityisesti alalla jo työskenteleville henkilöille jatkokouluttautumiseen. Kurssi sisältää yhteensä kymmenen (10) lähipäivää. Hintaa kurssilla on 3800 euroa (alv. 0%).

Lisätietoa kurssin esittelysivulta: UX12 – 02.02.2012  – 25.05.2012.*

Kouluttajina toimivat Janne M. Lohvansuu ja Reetta Neuvonen-Mulvie. Lisäksi kurssilla vierailee asiantuntijoita eri yrityksistä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.