Jatkokoulutusta tarjolla web-konseptoinnin tekijöille: UX12 – Digitaalisten palveluiden käyttäjälähtöinen konseptisuunnittelu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Vuodesta 2008 pyörinyt digiammattilaisten jatkokoulutuskurssi alkaa taas Aalto Pro:ssa*. Tämän vuoden jaksolle ilmoittautuminen päättyy 18.1.2012, ja kurssi alkaa 2.2.2012.

“Koulutus on suunnattu digitaalisten palveluiden tuottajille, tuotepäälliköille ja konseptisuunnittelijoille, jotka haluavat kehittää nykyisen tai tulevan palvelunsa käyttäjäkokemusta (UX – user experience), kehittää omaa ammattiosaamistaan ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.”

Koulutus on suunnattu erityisesti alalla jo työskenteleville henkilöille jatkokouluttautumiseen. Kurssi sisältää yhteensä kymmenen (10) lähipäivää. Hintaa kurssilla on 3800 euroa (alv. 0%).

Lisätietoa kurssin esittelysivulta: UX12 – 02.02.2012  – 25.05.2012.*

Kouluttajina toimivat Janne M. Lohvansuu ja Reetta Neuvonen-Mulvie. Lisäksi kurssilla vierailee asiantuntijoita eri yrityksistä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun