Tapahtuma: Social Media Hub torstaina 13.1.2011 Helsingissä

Perttu Tolvanen

N2 järjestää Social Media Hub -tapahtuman torstaina 13.1.2011 klo 17.00 N2:n toimistolla Merimiehenkatu 29:ssa. Tapahtuma on ilmainen osallistujille ja tavoitteena on saada aikaan avointa ja laadukasta keskustelua sosiaalisen median mahdollisuuksista markkinoinnin ja myynnin saralla.

Riku Vassisen kuvaus siitä mihin Social Media Hubilla halutaan vastata:

“Facebookista on kasvanut uusi internet internetin sisälle, mitä mahdollisuuksia se tuo uusille liikeideoille? Miten ihmisten ostokäyttäytyminen on oikeasti muuttunut? Vai onko perinteinen ostosuppilo yhä voimissaan? Suosittelusta on tulossa tärkein verkkomarkkinoinnin menestysmittari, mutta miten sitä oikeasti saadaan aikaan ja mitataan? “

Tapahtuma on jo lähes täynnä, mutta Vierityspalkin lukijoille on varattu vähintään 10 paikkaa tapahtumasta. Ilmoittaudu siis mukaan (ja merkkaa lomakkeen “Yritys”-kohtaan myös Vierityspalkki, niin pääset varmasti mukaan) lomakkeen avulla mahdollisimman nopeasti.

Luvassa on ohjelmaa, keskustelua ja syötävää. Tavoitteena on myös jakaa illan aikana syntyneet havainnot avoimesti verkkoyhteisön kanssa. Tapahtuman isäntänä on N2:sen puolelta Riku Vassinen.

Aiheet: Tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!