Tapahtuma: Social Media Hub torstaina 13.1.2011 Helsingissä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Videot WordPress ja isot sivustot -seminaarista.

N2 järjestää Social Media Hub -tapahtuman torstaina 13.1.2011 klo 17.00 N2:n toimistolla Merimiehenkatu 29:ssa. Tapahtuma on ilmainen osallistujille ja tavoitteena on saada aikaan avointa ja laadukasta keskustelua sosiaalisen median mahdollisuuksista markkinoinnin ja myynnin saralla.

Riku Vassisen kuvaus siitä mihin Social Media Hubilla halutaan vastata:

“Facebookista on kasvanut uusi internet internetin sisälle, mitä mahdollisuuksia se tuo uusille liikeideoille? Miten ihmisten ostokäyttäytyminen on oikeasti muuttunut? Vai onko perinteinen ostosuppilo yhä voimissaan? Suosittelusta on tulossa tärkein verkkomarkkinoinnin menestysmittari, mutta miten sitä oikeasti saadaan aikaan ja mitataan? “

Tapahtuma on jo lähes täynnä, mutta Vierityspalkin lukijoille on varattu vähintään 10 paikkaa tapahtumasta. Ilmoittaudu siis mukaan (ja merkkaa lomakkeen “Yritys”-kohtaan myös Vierityspalkki, niin pääset varmasti mukaan) lomakkeen avulla mahdollisimman nopeasti.

Luvassa on ohjelmaa, keskustelua ja syötävää. Tavoitteena on myös jakaa illan aikana syntyneet havainnot avoimesti verkkoyhteisön kanssa. Tapahtuman isäntänä on N2:sen puolelta Riku Vassinen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun