Kuinka luet Vierityspalkkia?

Perttu Tolvanen

Viimeisen puolen vuoden aikana Vierityspalkin lukijamäärät ovat kasvaneet varsin nopeasti. Samalla lukijakunta on myös selkeästi laajentunut ja Vierityspalkkia luetaan yhä monipuolisemmilla tavoilla. Pelkästään Twitterin ja Facebookin kautta lukijoita on useita satoja. Osalle nämä sosiaaliset mediat myös vaikuttaisivat olevan ensisijaisia välineitä blogimme lukemiseen.

Nyt haluaisimme kysyä arvon lukijoiltamme, mitä välineitä lukijamme käyttävät meidän seuraamiseen. Yhteenveto tuloksista tullaan julkaisemaan elokuun alussa. Kysely on avoinna heinäkuun ajan. Artikkelin kommenteissa voi myös esittää toivomuksia siihen josko muitakin tapoja haluttaisiin. Esimerkiksi sähköpostitse ei artikkeleitamme voi tilata. Olisiko esimerkiksi sähköpostilla lukemisellekin yleisönsä?

Aiheet: Vierityspalkki

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.