Internet Expo Helsingin Messukeskuksessa 13.-14.4.2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Internet Expo laskeutuu Helsingin Messukeskukseen* tämän viikon tiistaiksi ja keskiviikoksi. Messut ovat ilmaiset 18 vuotta täyttäneille “elinkeinoelämän edustajille”. Opiskelijoita ei messuille toivota, mutta tämä tuskin nohevia digialan opiskelijoita mitenkään hidastaa jos ohjelma kiinnostaa.

Rekisteröityminen tapahtuu ennakkoon verkkosivuilla*. Tosin vuonna 2010 on vähintäänkin omituista, että sisäänpääsyn väitetään edellyttävän itse tulostettavaa nimikylttiä.

Jos kummallisuuksista pääsee yli, niin messuohjelma* vaikuttaa ihan pätevältä. Ohjelmassa on tiistaina puheenvuoroja hakkeroidusta demokratiasta, internetin kehitystrendeistä, sosiaalisen median rahoituksesta ja Facebook-kampanjoista. Lisäksi paneeli käsittelee web-analytiikkaa. Päivän päättää esitys sosiaalisen median liiketoimintahyödyistä. Keskiviikkona on puheenvuoroja merkityksien internetistä, sähköpostimarkkinoinnin pelisäännöistä, hakupalveluiden tulevaisuudesta, innovatiivisesta digimarkkinoinnista ja muutama esitys sosiaalisesta mediasta. Keskiviikon paneeli käsittelee mobiilia internettiä.

Ainakaan vuoden 2010 kuumin juttu ei jää epäselväksi seminaariohjelmankaan perusteella.

Ilmoittautuminen messuille on auki* joten jos päiväohjelmaan mahtuu Helsingin Messukeskus tiistaina tai keskiviikkona klo 8.30 – 16.00, niin kannattaa käydä paikan päällä.

(*toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Internet Expo Helsingin Messukeskuksessa 13.-14.4.2010

 1. Petri Mertanen

  easyFairs ei suostunut pyynnöistä huolimatta päättämään tai kertomaan messuvieraille hashtagia. Heillä ei kuulemma ole näkyvyyttä Twitterissä. Me olemme kylväneet #internetexpo tagia, joten toivottavasti messuja voi seurata tämän kautta: http://twitter.com/#search?q=%23internetexpo

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun