Internet Expo Helsingin Messukeskuksessa 13.-14.4.2010

Perttu Tolvanen

Internet Expo laskeutuu Helsingin Messukeskukseen tämän viikon tiistaiksi ja keskiviikoksi. Messut ovat ilmaiset 18 vuotta täyttäneille “elinkeinoelämän edustajille”. Opiskelijoita ei messuille toivota, mutta tämä tuskin nohevia digialan opiskelijoita mitenkään hidastaa jos ohjelma kiinnostaa.

Rekisteröityminen tapahtuu ennakkoon verkkosivuilla. Tosin vuonna 2010 on vähintäänkin omituista, että sisäänpääsyn väitetään edellyttävän itse tulostettavaa nimikylttiä.

Jos kummallisuuksista pääsee yli, niin messuohjelma vaikuttaa ihan pätevältä. Ohjelmassa on tiistaina puheenvuoroja hakkeroidusta demokratiasta, internetin kehitystrendeistä, sosiaalisen median rahoituksesta ja Facebook-kampanjoista. Lisäksi paneeli käsittelee web-analytiikkaa. Päivän päättää esitys sosiaalisen median liiketoimintahyödyistä. Keskiviikkona on puheenvuoroja merkityksien internetistä, sähköpostimarkkinoinnin pelisäännöistä, hakupalveluiden tulevaisuudesta, innovatiivisesta digimarkkinoinnista ja muutama esitys sosiaalisesta mediasta. Keskiviikon paneeli käsittelee mobiilia internettiä.

Ainakaan vuoden 2010 kuumin juttu ei jää epäselväksi seminaariohjelmankaan perusteella.

Ilmoittautuminen messuille on auki joten jos päiväohjelmaan mahtuu Helsingin Messukeskus tiistaina tai keskiviikkona klo 8.30 – 16.00, niin kannattaa käydä paikan päällä.

Aiheet: Tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!