MindTrek 2009 käynnistyi Tampereella

Perttu Tolvanen

Kaksipäiväinen MindTrek käynnistyi Tampereella aamulla. Tapahtumaa voi seurata myös tapahtumapaikan ulkopuolelta.

MindTrekin verkkosivuilla on videoblogi tapahtumasta ja Twitterissä #mindtrek tagilla viestitellään reaaliaikaisesti. Jonkin verran tapahtumasta löytyy kommentointia myös kotimaisen Qaikun #seminaarikannu -kanavalla.

Iltapäivän LaunchPadista on myös lupailtu suoraa streamia. Kannattaa seurata MindTrekin etusivua.

Aiheet: Tapahtumat

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.