MindTrek 2009 käynnistyi Tampereella

Perttu Tolvanen

Kaksipäiväinen MindTrek käynnistyi Tampereella aamulla. Tapahtumaa voi seurata myös tapahtumapaikan ulkopuolelta.

MindTrekin verkkosivuilla on videoblogi tapahtumasta ja Twitterissä #mindtrek tagilla viestitellään reaaliaikaisesti. Jonkin verran tapahtumasta löytyy kommentointia myös kotimaisen Qaikun #seminaarikannu -kanavalla.

Iltapäivän LaunchPadista on myös lupailtu suoraa streamia. Kannattaa seurata MindTrekin etusivua.

Aiheet: tapahtumat

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.

Comments are closed.