Älypää-kaksikko starttaamassa uutta firmaa?

asmunder

Suositun tietokilpailusivusto Älypään pääkaksikko, palvelun perustaja Juha Niemi ja monivuotinen myyntijohtaja Antti Sipinen, ovat suuntaamassa 1.1. alkaen uusien haasteiden pariin Älypäältä, jonka SWelcom osti syksyllä 2007. Kaksikko on ilmeisesti perustamassa uutta, Mindmax-nimistä yritystä. Mindmax.fi-osoite kertoo tällä hetkellä yhteystietojen lisäksi vain: “Tähän tulee vuoden 2009 alkupuolella jotain hienoa.” Vierityspalkki toivottaa älypäille onnea ja menestystä uusien haasteiden parissa!

Aiheet: nimitykset ja eroamiset, Uudet yritykset

Tagit: , ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.