Dodreamsille rahoitusta

asmunder

Veraventure, Risto Siilasmaa, Optiomi Invest Oy ja Klaus Berner sijoittavat MMO-peliohjelmistoja kehittävään Dodreams-yhtiöön. Pääomasijoituksen suuruutta yhtiö ei tiedotteessaan paljasta.

“Saamamme rahoituksen myötä resurssimme vahvistuvat kasvua ja kansainvälistymistä ajatellen. Näin voimme edelleen vahvistaa asemaamme erittäin nopeasti kasvavilla MMO-pelimarkkinoilla”, toteaa Dodreamsin hallituksen puheenjohtaja Mika Mäkeläinen.

Dodreams tarjoaa muun muassa portaali- ja mediayhtiöille turnausjärjestelmäohjelmistoja, joiden kehittäminen alkoi alunperin 2006 E-Sports Nordic Oy:n toimesta. Dodreams Oy perustettiin vuonna 2008 E-Sports Nordic:n jakaantuessa.

Dodreamsin tuotantoa on Maailman nopein kansa -formulapeli, jonka yhtiö on lanseerannut Suomessa yhteistyössä MTV3:n kanssa

“Pilottipalvelumme osoittautui todelliseksi menestykseksi. Saimme puolessa vuodessa autopelipalveluumme yli 75000 rekisteröityä käyttäjää Suomessa. Laajennamme virtuaaliurheilupalvelujamme lanseeraamalla pian uusia pelipalveluja ja valmistelemme samanaikaisesti kasvua kansainvälisille markkinoille”, taustoittaa yhtiön suunnitelmia toimitusjohtaja Perttu Rönkkö.

Aiheet: peliyhtiöt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.