Dodreamsille rahoitusta

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Veraventure, Risto Siilasmaa, Optiomi Invest Oy ja Klaus Berner sijoittavat MMO-peliohjelmistoja kehittävään Dodreams*-yhtiöön. Pääomasijoituksen suuruutta yhtiö ei tiedotteessaan paljasta.

“Saamamme rahoituksen myötä resurssimme vahvistuvat kasvua ja kansainvälistymistä ajatellen. Näin voimme edelleen vahvistaa asemaamme erittäin nopeasti kasvavilla MMO-pelimarkkinoilla”, toteaa Dodreamsin hallituksen puheenjohtaja Mika Mäkeläinen.

Dodreams tarjoaa muun muassa portaali- ja mediayhtiöille turnausjärjestelmäohjelmistoja, joiden kehittäminen alkoi alunperin 2006 E-Sports Nordic Oy:n toimesta. Dodreams Oy perustettiin vuonna 2008 E-Sports Nordic:n jakaantuessa.

Dodreamsin tuotantoa on Maailman nopein kansa -formulapeli, jonka yhtiö on lanseerannut Suomessa yhteistyössä MTV3:n kanssa.

“Pilottipalvelumme osoittautui todelliseksi menestykseksi. Saimme puolessa vuodessa autopelipalveluumme yli 75000 rekisteröityä käyttäjää Suomessa. Laajennamme virtuaaliurheilupalvelujamme lanseeraamalla pian uusia pelipalveluja ja valmistelemme samanaikaisesti kasvua kansainvälisille markkinoille”, taustoittaa yhtiön suunnitelmia toimitusjohtaja Perttu Rönkkö.

(*Toim. Huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai sisällön muututtua.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun