SWelcom ostaa Älypää-pelisivuston

Perttu Tolvanen

SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmä SWelcom ostaa pelisivusto Älypään.

SWelcomin lehdistötiedote: Älypää-pelisivusto SWelcomille

Hiljattain julkistettu Pelikone.fi, josta myös Vierityspalkki kirjoitti, on tarkoitus pitää erillisenä palveluna. Seuraavassa pari lainausta SWelcomin Marja-Leena Tuomolalta:

  • – Pelikone on Flash-pelialusta ja Älypää tietokilpailusivusto. Ne ovat aivan toisentyyppisiä keskenään, ja kohderyhmät ovat erilaisia. Meillä on tulossa Flash-pelien puolella muitakin avauksia tämän syksyn aikana, Tuomola sanoo.
  • – Avauksia uusille peleille tulee varmasti ensi vuoden aikana, Tuomola lupaa. Tämä voi tarkoittaa muun muassa entistä kovempaa panostusta mobiilipeleihin. Nykymuotoinen Älypään palvelu tulee pysymään maksuttomana, mutta tulossa on lisää ominaisuuksia, jotka voidaan laittaa maksullisiksi.

ITviikon uutinen: Älypää kasvaa Sanoman muskeleilla

Aiheet: Yleinen

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!