Fruugolaisia jo yli 100

asmunder

Kaupungilla liikkuvien huhujen mukaan viime aikoina ahkerasti rekrynneen Fruugon väkimäärä olisi jo peräti 120 henkilöä. Toiminnastaan ulospäin vielä sangen vähän kertoneen yhtiön väkeä löytyy tällä hetkellä pelkästään LinkedIn-haulla reilusti yli 30.

Edit: näyttääpä firma tätänykyä itsekin jo informoivan, että väkimäärä ylittää todellakin jo 100:n rajapyykin.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Mikko says:

    Niin no, lukeehan se firman sivuillakin. Ei tarvitse ainoastaan huhuihin luottaa:

    “Fruugo’s constantly expanding team currently consists of more than a hundred experts, and the growth is expected to continue after the launch.”

  2. asmunder says:

    Heh, tietysti tuo oli mennyt ohi silmäin. Kiitoksia. Tulipahan “huhu” sitten varmistettua. :)