Universomo yhteistyöhön Segan kanssa

asmunder

Tamperelainen peliyritys Universomo on solminut yhteistyösopimuksen amerikkalaisen pelijulkaisija Segan kanssa. Aiheesta tarkemmin ITviikon artikkelissa.

Aiheet: peliyhtiöt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. vierityspalkki says:

    Jeps, siinä tapauksessa ITviikossa, jonka jutusta tuo postaus oli pikainen siteeraus, oli virheellistä tietoa. (Itse tiesin Segan ainakin alunperin japanilaiseksi, mutta oletin että se on siirtynyt jonkun yrityskaupan kautta yhdysvaltalaisomistukseen, kun kerran jutussa noin mainittiin.)